Корисне про м'ясо

Тушковане м`ясо: створюємо кулінарний запас
Сьогодні тушковане м`ясо — це швидка та практична страва, яка може виручити в потрібний момент. Тому стане чудовим варіантом для швидкого перекусу, пікніка або вечері без світла.
Ідеальний стейк: як приготувати вдома?
Для того, щоб навчити, як приготувати стейк, вам знадобиться лише відбірна яловичина, трохи навичок та мінімум інгредієнтів.
Приготувати делікатес просто: рецепти з кроликом
У «М`ясторії» впевнені, що існує лише два типи людей: перші обожнюють страви з кролика, а інші просто не куштували його приготованим правильно.
Культова страва: крильця Баффало
За що у світі так полюбили крила Баффало? «М`ясторія» зібрала найцікавіші факти та підготувала рецепт, за яким крила Баффало вийде приготувати навіть вдома.
Виклик класиці: стейк зі свинини
«М`ясторія» готова кинути виклик класичним рецептам і навчити, як приготувати найсмачніший стейк зі свинини
Запечена курка в духовці: просто та неймовірно смачно
Простий і смачний рецепт запеченої куриці та 7 авторських маринадів від шеф-кухаря «М`ясторії».
Стейки від бренд-шефа: мистецтво смаків
Чи можливо приготувати стейк унікальним і вишуканим способом? Бренд-шефу «М`ясторії» вдалося цього досягти!
Салати на Новий рік: рецепти для святкового столу
«М`ясторія» зібрала ТОП-9 найкращих м`ясних, рибних та овочевих салатів для вашого новорічного столу.
Котлети: як приготувати, секрети від шефа
Шеф-кухар «М`ясторії» поділився власними секретами, як приготувати домашні котлети з фаршу, щоб отримати смачну і поживну страву для всієї родини.