Корисне про м'ясо
Категорії
Культова страва: крильця Баффало
За що у світі так полюбили крила Баффало? «М`ясторія» зібрала найцікавіші факти та підготувала рецепт, за яким крила Баффало вийде приготувати навіть вдома.
Виклик класиці: стейк зі свинини
«М`ясторія» готова кинути виклик класичним рецептам і навчити, як приготувати найсмачніший стейк зі свинини
Запечена курка в духовці: просто та неймовірно смачно
Простий і смачний рецепт запеченої куриці та 7 авторських маринадів від шеф-кухаря «М`ясторії».
Стейки від бренд-шефа: мистецтво смаків
Чи можливо приготувати стейк унікальним і вишуканим способом? Бренд-шефу «М`ясторії» вдалося цього досягти!
Салати на Новий рік: рецепти для святкового столу
«М`ясторія» зібрала ТОП-9 найкращих м`ясних, рибних та овочевих салатів для вашого новорічного столу.
Котлети: як приготувати, секрети від шефа
Шеф-кухар «М`ясторії» поділився власними секретами, як приготувати домашні котлети з фаршу, щоб отримати смачну і поживну страву для всієї родини.
Новорічний стіл: готові страви від «М`ясторії»
Порадувати себе та близьких на свята стало ще легше із стравами до новорічного столу від «М`ясторії»!
Паштет — розкіш на вашому столі
Найсмачніший рецепт і чому ця страва гідна королівського столу — усе та навіть більше про паштет.
Томлене м`ясо від «М`ясторії»: новий кулінарний тренд
Томлене м`ясо — новий кулінарний тренд від «М`ясторії». У статті розповідаємо, як отримати смачну і корисну ресторанну страву за 15 хвилин.