Курка

Курка Курка
Сортувати:

Крило куряче

Ціна: 8.20 грн/100г

Філе куряче

Ціна: 13.30 грн/100г

Стегно куряче

Ціна: 9.50 грн/100г

Печінка куряча

Ціна: 8.60 грн/100г

Куряче м'ясо за доступними цінами

Курятина в Україні – найпоширеніше й найдоступніше м'ясо. Завдяки цьому воно стало основою багатьох страв, і більшість українців включають його в щоденне меню. Корисні якості курки часто залежать від умов, у яких вирощували птицю, а також від способу, яким ви приготуєте м'ясо. Очевидно, що від смажених у великій кількості олії стегон значно менше користі, ніж від філе, звареного на пару. Але наскільки ж вони будуть смачніше!

Передусім курка відома великою кількістю амінокислот і білка. При цьому її калорійність набагато нижче, ніж у інших видів м'яса, щоправда, це залежить від конкретної частини тушки. Тому саме це м'ясо включають у дієтичні страви та рекомендації з правильного харчування. М'ясо курки містить корисний тваринний білок – основний будівельний матеріал людського організму. Також у ньому багато фосфору та калію. У курятині є ряд цінних мікроелементів, що зміцнюють імунітет. Доведено, що якщо регулярно вживати в їжу варену курку, можна знизити частоту застудних захворювань порівняно з тими людьми, хто часто харчується яловичиною та свининою. Через те, що на якість м'яса дуже впливає те, як жила птиця, перш ніж купити м'ясо курки краще визначитися з постійним постачальником. Інтернет-магазин «М'ясторія» пропонує тільки найсвіжішу курятину, в тому числі й домашню. Це означає, що шкода через антибіотики або хімікати, які вколюють у м'ясо для покращення його вигляду, абсолютно виключена. У нас найякісніша курка в Києві за доступною вартістю, і ви зможете переконатися в цьому вже після першого замовлення.

Чим ще корисна курка?

Крім великого вмісту білка, калію та фосфору, куряче м'ясо відрізняється й іншими перевагами. Набір мікроелементів і вітамінів, які в ньому є, позитивно впливає на нервову систему людини, роботу нервових клітин. Якщо ви страждаєте від стресів і безсоння, додайте до свого раціон курку! Це дозволить знизити ризик атеросклерозу та інсульту, нормалізувати кров'яний тиск, знизити рівень холестерину й активізувати роботу нирок. Глютамін, що міститься в курячому м'ясі, сприяє зростанню м'язової маси.

Ціна свіжої курки залежить від того, якій саме частині тушки ви віддаєте перевагу. Найдорожчим буде філе, дешевшою – гомілка. Кожна з частин має свій смак і харчову цінність.

Сьогодні відомо дуже багато рецептів страв із курячим м'ясом, і щодня їхня кількість тільки зростає, бо воно відмінно поєднується з іншими продуктами. В «М’ясторії» ви можете придбати не тільки сире м'ясо, а й готове! Вартість курятини при цьому буде навіть нижче, ніж у більшості закладів столиці.

Якість, свіжість, відмінне просмаження та швидка доставка – у «М’ясторії» точно знають, як зробити вашу вечерю приголомшливо смачною!

Читати далі