Свинина

Свинина Свинина
Сортувати:

Биток свинячий без кістки

Ціна: 18.90 грн/100г

Свинячий ошийок без кістки

Ціна: 18.90 грн/100г

Свиняча вирізка

Ціна: 19.90 грн/100г

Корейка свиняча на кістці

Ціна: 17.90 грн/100г

Грудинка свиняча

Ціна: 13.50 грн/100г

Гуляш зі свинини

Ціна: 14 грн/100г
  • 1
  • 2

Свинина

Один з найпопулярніших видів м’яса – свинина. Завдяки тому, що цей продукт відрізняється м’якою, ніжною структурою та яскраво вираженим смаком, його використовують у багатьох стравах. Збираючись придбати м’ясо свині в Україні, звертайте увагу на такі важливі фактори.

Колір продукту має бути світлим, рожево-червоним, а жир – білим. Відхилення від норми можуть свідчити про різні маніпуляції з боку продавця. Якщо товар надто блідий, свиню перегодували харчовими добавками, а натуральної їжі в її раціоні було надто мало. Якщо колір жиру червонястий, це свідчення того, що м’ясо просочили розчином марганцівки, намагаючись прибрати протухлий запах. Якщо свинина надто темна – перед вами частина старої свині, яка після приготування буде жорсткою та несмачною.

Коли ви прийшли в магазин, щоб купити свинину, протестуйте відріз на пружність. Надавивши пальцем на одне місце, ви зможете подивитись, наскільки швидко м’ясо відновлює свою форму. Якщо швидко – продукт свіжий, і його можна купувати без жодних сумнівів. Небажано купувати м’ясо свині, що було повторно заморожене. Перевірити це просто: у шматка свинини будуть темні плями біля країв, а в розрізі можна буде побачити рожеві кристали.

Свинина | Мястория

Особливості приготування

Свинина в Києві – це передусім не просто товар в одній з м’ясних крамниць, це основа для смачного обіду чи вечері. Враховуючи м’яку структуру продукту, він підійде для багатьох страв. Зі свині виходять чудові відбивні та шашлики, для покращення смакових якостей яких м’ясо можна натерти спеціями та опустити в маринад на декілька годин. Намагаючись зберегти м’якість свинини, готувати її слід на повільному вогні у випадку великих шматків та на швидкому, якщо йдеться про тонкі скибочки. Продукт добре піде з різноманітними соусами, які підкреслять його смак. Приваблює той факт, що приготування такого м’яса відбувається практично без додаткового жиру: свиня сама по собі має достатню його кількість, і легко приготується у власному соку. Важливо пам’ятати про те, що продукт буває різних типів, що залежить не тільки від того, з якого саме місця туші зробили вирізку. Важливий чинник – порода тварини, її корм та умови, в яких її вирощували. Ціна свинини за кілограм також від цього залежатиме.

Свинина в Києві

Якщо ви хочете бути впевнені в тому, що вам до рук потрапить якісний товар, зверніться в компанію «М’ясторія». Ця мережа магазинів-ресторанів пропонує свинину найвищої якості, а також готова продати вам саме ту частину туші, яка необхідна вам для тієї чи іншої страви. До того ж відкривши інтернет-магазин свинини, яким також є «М’ясторія», мешканці Києва зможуть замовити доставку товару на свою адресу. Спеціалісти виберуть для вас найкращий продукт та привезуть його максимально швидко. Тут вам будуть раді допомогти у створенні кулінарних шедеврів.

Читати далі