Шашлик зі свинини

Шашлик зі свинини Шашлик зі свинини
Сортувати:

Шашлик зі свинячої вирізки

Ціна: 25.50 грн/100г

Шашлик зі свинячого ошийка маринований у кефірі

Ціна: 25 грн/100г

Шашлик зі свинячого ошийка

Ціна: 25 грн/100г

Шашлик по-домашньому

Ціна: 19.90 грн/100г

Шашлик зі свинячого ошийка в пряному маринаді

Ціна: 27 грн/100г

Ребра свинячі в кисло-солодкому маринаді

Ціна: 19.50 грн/100г
  • 1
  • 2

Свинячий шашлик – важливий складник ідеального пікніка

Ніщо не звучить так по-літньому, як приготовані на відкритому вогні гриля соковиті страви «з димком» і хрусткою апетитною скоринкою. Непередаваний аромат свіжих інгредієнтів, що потріскують на розпеченій решітці, пробуджує апетит і запрошує до кулінарних експериментів. Ви можете нескінченно експериментувати з маринадом, гарнірами, соусами, придумуючи кожен раз абсолютно нову комбінацію, а основу для шашлику взяти традиційну – свинину.

Шашлыки из свинины | Мястория

Переваги замовлення свинячого м'яса для шашлику

Шашлик зі свинини – ідеальне рішення для пікніка. Навіщо відмовляти собі в задоволенні насолоджуватися соковитими, ніжними й ароматними шматочками м'яса? Замовляючи мариноване свиняче м'ясо для шашлику, ви можете бути впевненими в тому, що відпочинок буде вдалим. Адже підготовчу частину, а це не тільки вибір якісного м'яса та його нарізка, але й приготування унікальних маринадів, робить постачальник. Вам залишиться тільки розпакувати ароматне м'ясо, приправлене спеціями, і нанизати його на шампури або вкласти на решітку гриля.

До речі, якщо маринування м'яса для вас – своєрідне таїнство, і ви не готові довіряти його іншим, ви завжди можете замовити сире м'ясо для шашлику зі свинини. Головне – обрати постачальника, в надійності якого ви впевнені на 100%. Для любителів класики в нашому асортименті – свинячий шашлик з ошийка й ребра під кефіром, а також маринадом з цибулі, солі й перцю. Цінителі більш пісних страв не зможуть обійти увагою шашлик зі свинячої вирізки.

Свиной шашлык.png

Класичний рецепт шашлику зі свинини

  • Свинячий ошийок – 2 кг
  • Ріпчаста цибуля – 0.5 кг
  • Томатний сік – 1 л
  • Сіль, перець за смаком

Приготування маринаду:

  1. Свинячий ошийок наріжте порційними шматочками, промийте та злегка промокніть паперовим рушником.
  2. Очищену цибулю наріжте кільцями. Змішайте з томатним соком і щедро приправте свіжомеленим чорним перцем. Додайте сіль. Жодні інші приправи класти не треба – м'ясо прекрасне саме по собі, не перебивайте його смак.
  3. Ретельно змішайте м'ясо та маринад у великій мисці. Приберіть у холодильник на кілька годин. Ідеально – на ніч.

Переходимо до не менш важливого етапу – нюансам приготування шашлику зі свинини.

Секрети приготування соковитого й ніжного шашлику

  1. Шампури повинні бути широкими й пласкими, щоб під час приготування м'ясо не переверталося. Нанизуйте шматочки свинини таким чином, щоб вони йшли вздовж шампура, не звисаючи з нього. Зверніть увагу на те, щоб шматочки були одного розміру. У такому разі вони просмажаться рівномірно.
  2. Ми не рекомендуємо нанизувати м'ясо разом із кільцями цибулі. Остання просмажується раніше, надаючи м'ясу гіркуватий присмак. А от сало – чудове рішення. У результаті блюдо вийде соковитішим.
  3. Вугілля має бути дрібним, отриманим з безлічі дрібних гілочок. Ідеальний варіант для приготування шашлику – виноградна лоза. Втім, ви завжди зможете взяти дубові чи березові поліна. Безпосередньо перед смаженням киньте на вугілля гілочку тархуну, розмарину чи шавлії, щоб надати шашлику незабутні нотки аромату. Страва засяє новими фарбами.
  4. Оптимальна відстань між м'ясом і вугіллям – 4 пальці (10-15 см). Не забувайте рівномірно повертати шампури.
  5. Жар не радимо поливати водою – посипайте сіллю: вона й вогонь загасить, і не дасть перегоріти жиру, який випливає з м'яса.
  6. У процесі приготування можете змастити шашлик вершковим маслом, щоб у результаті насолоджуватися ніжним і соковитим м'ясом.
  7. Знімайте готовий шашлик за допомогою лаваша, пересипаючи його цибулею. Таким чином він проходить термічну обробку, вбирає смак м'яса та стає окремою закускою.
  8. Ідеальне вино до свинини – кислотне, радше пряне, з кокосовим ароматом. Прекрасний вибір – Піно Нуар або Бургундські вина. Підійдуть варіанти на основі винограду Санджовезе (наприклад, К'янті або Брунелло).
  9. І головне – насолоджуйтеся багатим смаком м'яса! Забудьте про хімічні майонези та кетчупи. Тільки овочі, свіжі булочки, сіль і перець.

Свиной шашлык #2.png

Готовий свинячий шашлик – ідеальне рішення для представника мегаполіса

Що робити, якщо розводити багаття просто ніде, а ви хочете покуштувати соковитий шашлик, приготований на відкритому вогні? Ви завжди можете купити готовий шашлик зі свинини. Тільки уявіть: немає необхідності пів дня «чаклувати» біля багаття, щоб з'їсти готову страву за пів години. Ба більше, готовий шашлик можна замовити в зручний час. Погодьтеся, доставка готового шашлику зі свинини – дуже цінна перевага для сучасного жителя мегаполіса. Ви заощаджуєте час – і не відмовляєте собі в задоволенні скуштувати чудову страву.

Ми знаємо, що зробить ваш пікнік особливим і незабутнім!

Шукайте великий вибір м'яса для шашлику в мережі магазинів-ресторанів «М'ясторія». Ціна на шашлик зі свинини нижче, ніж на шашлик з баранини або яловичини. Доставка замовлення – по Києву та в інші міста України.

Читати далі