с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Корисно про м'ясо:

Породи бичків та їхня відгодівля
Про м'ясні породи бичків, та особливості їхнього відкорму. Детальніше
Яловичі стейки та їх різновиди
Стейки на будь-який смак для новачків та гурманів з великим досвідом. Як розібратися, та не заплутатися? Детальніше
Все, що треба знати, аби приготувати стейк
Перелік простих  корисних порад для повсякденного використання. Детальніше
Як правильно вибирати м'ясо

Якщо ви вирішили приготувати будь-яку м'ясну страву, то вам недостатньо просто слідувати правилам рецепта. Найголовнішим і першим кроком реалізації задуманого є правильний вибір м'яса. Де і як вибрати хороший м'ясний шматок ми розповімо нижче.

Детальніше
Чому важливо їсти м'ясо?

Життя сучасної людини проходить в ритмі багатозадачності, в умовах постійного фізичного і інтелектуального напруження. Щодня наші дії пов'язані зі швидкістю - потрібно встигнути все! У цій гонці людина втрачає як розумові, так і фізичні сили, які необхідно поповнювати і живити. Ідеальним, природним і природним джерелом заряду життєвої енергії для людини є м'ясо. Чому так важливо їсти м'ясо?

Детальніше
Приготування стейків, у чому маринувати?
Візьміть будь-який стейк «М’ясторія» кімнатної температури і змастіть його рослинним маслом, можна прямо руками. Добре розігрійте сковорідку на сильному вогні. Один-два стейка (не більше) прожарьте з одного боку, потім теж кількість часу - з іншого, цю маніпуляцію повторіть двічі. Перевертайте стейк спеціальними щипцями і не придавлюйте його при смаженні! По завершенню - посоліть і поперчіть страву.

Детальніше
Приготування ковбасок

Команда «М’ясторія» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок фарш з цього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатних підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.

Детальніше
Приготування рубаних напівфабрикатів
Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубленого і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Детальніше
(без інф)Стейк Тибоун
Стейк Тибоун - в отличие от других видов стейков данная разновидность состоит из двух видов мяса - филе-миньон и Нью-Йорк, которые разделены Т-образной косточкой. Рекомендованная толщина 3-4 см. Детальніше
(без інф)Говяжья задняя часть
Говяжья задняя часть в духовке. Мясо промыть и очистить от сухожилий. Резать на куски не надо, запекать необходимо большим отдельным куском. Если у вас позволяет время, кусок мяса можно промариновать. Это позволит мясному блюду быстрее приготовиться. А также интенсивнее пропитаться собственным соком и овощами. Разогреть сковороду. Детальніше
(без інф)Стейк Стриплоин
Стейк Стриплоин - тонкий филейный край. Он состоит из крупных, нежных волокон и обладает более концентрированным и ярким говяжьим вкусом, за что его часто считают традиционно "мужским" блюдом. Толщина 2,5 - 3 см. Детальніше
(без інф)Стейк Рибай
Название "Рибай" на профессиональном языке означает "край на ребре" и фактически обозначает самый мясистый отруб из передней части говяжьей туши. Детальніше