Корисно про м'ясо:

Спільна осіння акція з Coca-Cola
Спільна осіння акція з Coca-Cola Детальніше
Акція "Кожен третій бургер у подарунок"
Ресторанна акція "Кожен третій бургер у подарунок" Детальніше
Церемонія ребер у М'ясторії
Церемонія ребер в «Мясторіі»
Фірмові ребра в «Мясторіі» від бренд-шефа ресторану заслуговують на особливу увагу наших улюблених м'ясоїдів. Авторський маринад, потрібна прожарка і правильно підібрані соуси створюють в результаті ніжну і соковиту текстуру страви, а неперевершений м'ясний смак і аромат завершують цей гастрономічний шедевр.
Детальніше
Баттерстейк - справа не лише в маслі.
Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як отруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією і про те, як цей кулінарний хід додає стейку витончений аромат і неперевершений смак. Детальніше
Продуманий до дрібниць: рецепт біфштекса
М'ясо - безпрограшний вибір, якщо заплановані дружні посиденьки або романтичне побачення. Розповідаємо, як приготувати біфштекс в домашніх умовах краще, ніж в ресторанах. Детальніше
Важко відмовитися: телятина в духовці
Наш девіз - жодного дня без м'яса. Телятина, запечена в духовці, - прекрасне рішення і для святкового столу, і для суботнього сімейної вечері, і для зустрічі улюблених друзів. Детальніше
Кулінарне блаженство: медальйони з телятини
Які плани на вечерю? Келих гідного вина, найніжніші медальйони з телятини, вітамінний салат і потріскування дров у каміні. Детальніше
Плани на вечерю: ковбаски в духовці
Ароматні ковбаски, закінчуються соками - це історія про маленьких гріхах, які варто собі дозволяти. І про кулінарному спокусу, яке збуджує апетит. Детальніше
Смачно до божевілля: технологія «су-від»
Висока кухня сьогодні - це не тільки зірки Мішлен або гучні імена шеф-кухарів. Це алхімія смаку, що народжується завдяки унікальним технологіям. Таким, як «су-вид». Детальніше
Дуже по-французьки: гратен
Запіканка з ніжною начинкою з танучого картоплі з вершковим ароматом і хрусткою сирною скоринкою - ідеальний варіант сімейної вечері або частування для гостей. Детальніше
Рецепти засолювання сала, до яких ви будете повертатися знову і знову
Українці за обидві щоки наминали домашнє сало, німці без розуму від Шпека, балканські слов'яни - від сланіни, а італійці складають оди Лардо. Сенс, втім, однаковий: не володіючи яскраво вираженим смаком, сало охоче вбирає в себе всі смакові відтінки, які дарують йому ароматні спеції і сіль. Детальніше
Солонина: рецепти для тих, хто любить смачненьке
Смачна, ароматна і пікантна солонина стане справжньою знахідкою напередодні зими, адже готується досить швидко, а результат виходить відмінним. Не будемо мучити - розповідаємо, як приготувати солонину, щоб голова йшла обертом від незабутніх ароматів ще на порозі будинку! Детальніше