М'ясо на грилі

М'ясо на грилі М'ясо на грилі
Сортувати:

Шашлик зі свинячого ошийка

Ціна: 80 грн/100г

Корейка свиняча на кістці гриль

Ціна: 80 грн/100г

Каре телятини гриль

Ціна: 101 грн/100г

Філе індички гриль

Ціна: 77 грн/100г

Біфштекс Абердин Dry-aged гриль

Ціна: 80 грн/100г

Філе куряче гриль

Ціна: 56 грн/100г
  • 1
  • 2

Стейк – соковитий і ніжний делікатес

Стейком заведено називати великі товсті шматки обсмаженого з двох боків м'яса. Історія зберегла рецептуру приготування цієї страви в англійській кулінарній книзі, датованій 1460 роком. Знаменитий мореплавець Христофор Колумб не тільки відкрив Америку, а й завіз туди поголів'я ВРХ м'ясо молочної породи Лонгхорн, що стало відправною точкою створення в подальшому найбільшої світової індустрії з виробництва яловичини. Американцям засмажене м'ясо на грилі настільки припало до душі, що вони зробили з нього культ і розрекламували по всій планеті.

Особливості м'яса для стейків

Найбільш високо цінується м'ясо молодих тварин (до 1,5 років) Абердин-ангуської породи і Герефорд. Вирощуються бички на спеціальному відгодовуванні, що включає крім трав'яного випасу кукурудзу, пшеницю та інші зернові культури. Завдяки цьому всередині м'язових волокон шарами утворюється жировий прошарок (мармуровість). З величезної туші не більше 10% м'яса підходить для того, щоб приготувати справжній, якісний стейк на грилі. Вирізається м'ясо з тих ділянок, де розташовані м'язи, не задіяні в русі. Відокремлюються товсті м'ясні скиби (від 3 до 5 мм) в поперечному напрямку, потім 2-3 тижні вони піддаються процесу природної ферментації для додавання ніжності й поліпшення смакових характеристик.

«М'ясторія» – широкий асортимент стейків

Кияни та гості столиці, відвідавши один з фірмових магазинів-ресторанів «М'ясторія», можуть поласувати витриманими професійно приготовленими стейками: Рібай; Нью-Йорк; Ті-боун; Раунд; Портерхаус; Чак; Філе-міньйон; Особуко; Стриплойн; Шатобріан різного ступеня просмаження на решітці на відкритому вогні. У межах Києва та області практикується експрес-доставка додому готових стейків. Жителі інших регіонів України, оформивши замовлення онлайн, отримують можливість купити вакуумоване, добірне м'ясо гриль в сирому вигляді. М'ясна продукція транспортується перевізником Нова Пошта з неухильним дотриманням спеціальних технічних умов, що гарантують збереження кондиції. Оплата приймається готівкою або через термінал. На сторінці Facebook представлені популярні рецепти та рекомендації, дотримуючись яких зі шматка сирого м'яса в домашніх умовах неважко приготувати вишукану ресторанну страву.

Читати далі