Корисне про м'ясо

Категорії
Біфштекс рубаний Абердин
У світі існують десятки видів біфштексів. Більшість із них нічим не схожі на звичну для нас рублену котлету — їх готують із цільного шматка м`яса і подають як окрему страву. Проте серед усіх варіантів приготування, найвідомішим залишається біфштекс Абердин.
Каре ягняти: поради й рецепти
Каре ягняти — це один із найцінніших м`ясних делікатесів. М`ясо молодого баранця на тонкому ребрі, яке надає страві соковитості й аромату, не має зайвого жиру, занадто насиченого аромату та жорсткості. Це дозволяє приготувати його будь-яким способом і отримати ніжну, соковиту й апетитну страву.
Приготування рубаних напівфабрикатів
Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубленого і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Приготування ковбасок
Команда «М`ясторія» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок фарш з цього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатних підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.
Приготування стейків: у чому маринувати?
Візьміть будь-який стейк «М`ясторія» кімнатної температури і змастіть його рослинним маслом, можна прямо руками. Добре розігрійте сковорідку на сильному вогні. Один-два стейка (не більше) прожарьте з одного боку, потім теж кількість часу - з іншого, цю маніпуляцію повторіть двічі. Перевертайте стейк спеціальними щипцями і не придавлюйте його при смаженні! По завершенню - посоліть і поперчіть страву.
Чому важливо їсти м`ясо?
Життя сучасної людини проходить у ритмі багатозадачності, в умовах постійного фізичного й інтелектуального напруження. Щодня наші дії пов`язані зі швидкістю - потрібно встигнути все! У цій гонці людина втрачає як розумові, так і фізичні сили, які необхідно поповнювати і живити. Ідеальним, природним і природним джерелом заряду життєвої енергії для людини є м`ясо. Чому ж так важливо їсти м`ясо?
Як правильно обирати м`ясо

Якщо ви вирішили приготувати будь-яку м`ясну страву, то вам недостатньо просто слідувати правилам рецепта. Найголовнішим і першим кроком реалізації задуманого є правильний вибір м`яса. Де і як вибрати хороший м`ясний шматок, ми розповімо нижче.