с 10.00 до 22.00 0

Корисно про м'ясо: Поради

Як правильно вибирати м'ясо

Якщо ви вирішили приготувати будь-яку м'ясну страву, то вам недостатньо просто слідувати правилам рецепта. Найголовнішим і першим кроком реалізації задуманого є правильний вибір м'яса. Де і як вибрати хороший м'ясний шматок ми розповімо нижче.

Детальніше
Чому важливо їсти м'ясо?

Життя сучасної людини проходить в ритмі багатозадачності, в умовах постійного фізичного і інтелектуального напруження. Щодня наші дії пов'язані зі швидкістю - потрібно встигнути все! У цій гонці людина втрачає як розумові, так і фізичні сили, які необхідно поповнювати і живити. Ідеальним, природним і природним джерелом заряду життєвої енергії для людини є м'ясо. Чому так важливо їсти м'ясо?

Детальніше
Приготування стейків, у чому маринувати?
Візьміть будь-який стейк «М’ясторія» кімнатної температури і змастіть його рослинним маслом, можна прямо руками. Добре розігрійте сковорідку на сильному вогні. Один-два стейка (не більше) прожарьте з одного боку, потім теж кількість часу - з іншого, цю маніпуляцію повторіть двічі. Перевертайте стейк спеціальними щипцями і не придавлюйте його при смаженні! По завершенню - посоліть і поперчіть страву.

Детальніше
Приготування ковбасок

Команда «М’ясторія» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок фарш з цього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатних підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.

Детальніше
Приготування рубаних напівфабрикатів
Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубленого і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Детальніше
(без інф)Стейк Тибоун
Стейк Тибоун - в отличие от других видов стейков данная разновидность состоит из двух видов мяса - филе-миньон и Нью-Йорк, которые разделены Т-образной косточкой. Рекомендованная толщина 3-4 см. Детальніше
(без інф)Говяжья задняя часть
Говяжья задняя часть в духовке. Мясо промыть и очистить от сухожилий. Резать на куски не надо, запекать необходимо большим отдельным куском. Если у вас позволяет время, кусок мяса можно промариновать. Это позволит мясному блюду быстрее приготовиться. А также интенсивнее пропитаться собственным соком и овощами. Разогреть сковороду. Детальніше
(без інф)Стейк Стриплоин
Стейк Стриплоин - тонкий филейный край. Он состоит из крупных, нежных волокон и обладает более концентрированным и ярким говяжьим вкусом, за что его часто считают традиционно "мужским" блюдом. Толщина 2,5 - 3 см. Детальніше
(без інф)Стейк Рибай
Название "Рибай" на профессиональном языке означает "край на ребре" и фактически обозначает самый мясистый отруб из передней части говяжьей туши. Детальніше
(без інф)Стейк Филе Миньон
Филе миньон - самая нежная и постная часть говядины, это "ленивая" мышца, не несущая никакой нагрузки, в ней очень мало соединительной ткани. Детальніше
(без інф)Стейк Ковбой
Стейк Ковбой - это Рибай на кости, у которого реберная кость имеет большую длину. Имеет насыщенный говяжий аромат и превосходную мраморную текстуру. По праву считается одним из самых нежных и сочных стейков. Толщина стейка - 3-4 см. Детальніше
(без інф)Каре ягнёнка
Каре ягненка. Нарезаем корейку на порции. Моем и просушиваем. Также с корейки нужно срезать и излишний жир. Готовим маринад. Смешиваем горчицу (желательно французскую, для пикантного вида и вкуса), мёд (обязательно свежий, и желательно липовый), соевый соус (только не приобретайте самый дешевый соус, внимательно изучайте его состав), порезанный мелко розмарин и тертый имбирь. Детальніше