Приготування ковбасок
Поділитися:

Приготування ковбасок

Правила приготування ковбасок

Команда «М’ясторії» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок - фарш зі справжнього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатним підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.

Рекомендуємо використовувати ряд основних правил для правильного приготування ковбасок в натуральній оболонці в домашніх умовах, на грилі або барбекю.

ГОТУЄМО НА ГРИЛІ

1. Вугілля трохи більш приглушене, ніж для шашлику.

2. Перед відправкою на гриль, кожну ковбаску змастимо жиром або оливковою олією.

3. Зробимо пару проколів оболонки. Не густо, щоб сік не витікав.

4. Спеціальними щипцями часто перевертаємо ковбаски на грилі.

5. Через 20-30 хвилин ковбаски готові!

ГОТУЄМО НА ВОГНИЩІ, НА ПРИРОДІ

1. Наколюємо ковбаску поздовжньо на шампур.

2. Вставляємо шампур в землю біля відкритого вогню, на відстані, достатній, щоб ковбаски не пригоріли.

3. Смажити до готовності, періодично обертаючи довкола своєї осі.

ГОТУЄМО НА СКОВОРОДІ ВДОМА

1. На трохи розігріту сковороду додаємо ложку рослинної олії.

2. Викладаємо ковбаски.

3. Смажимо до готовності, періодично перевертаючи.

ГОТУЄМО У МУЛЬТИВАРЦІ

1. Викладаємо ковбаски в суху чашу мультиварки.

2. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Випічка».

3. Через 15-30 хвилин ковбаски готові.

ГОТУЄМО У ДУХОВЦІ З КОНВЕКТОРОМ

1. Проколюємо оболонку ковбасок (не густо).

2. Змащуємо рослинною олією і викладаємо на деко, застелене папером для випічки.

3. Смажимо при температурі 200-210⁰С 8-10 хвилин. Потім, доводимо ковбаски до готовності 15-20 хвилин при температурі 110⁰С.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!

Великий вибір ковбасок ТУТ

Статті та рецепти

  • Готова продукція М`ясторії знов у продажу
    Шановні гості! М`ясторія повертає колишній асортимент. Тепер ми готові доставити свіжі готові страви!

    У меню знову відкрито 4 категорії:

    - Набори для компаній
    - Бургери
    - Гриль-меню
    - Ресторанне меню

    Гарячі гриль-бокси, стейки, шашлики та бургери доступні для доставки та самовивозу.
  • Нові товари першої потреби
    У зв'язку з військовою ситуацією та необхідністю людей у простих продуктах ми розширили свій асортимент продукції надавши найнеобхідніші продукти вживання. Ви можете придбати продукти такими способами:


    - Замовити та забрати в одному з наших магазинів.

    - Замовити доставку по Києву

    - Відвідати один із 5 працюючих магазинів у Києві
  • Ми працюємо на доставку та самовивіз у Києві та Україні
    Ми відновили свою роботу на доставку та самовивіз продукції в Києві та в Україні, за винятком населених пунктів, у яких йдуть бойові дії.

    Орієнтовний час доставки по Києву – від 30 хвилин до 2,5 годин. Доставка безкоштовна при замовленні від 500 грн.


    Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагену.