Приготування ковбасок
Поділитися:

Приготування ковбасок

Правила приготування ковбасок

Команда «М’ясторії» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок - фарш зі справжнього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатним підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.

Рекомендуємо використовувати ряд основних правил для правильного приготування ковбасок в натуральній оболонці в домашніх умовах, на грилі або барбекю.

ГОТУЄМО НА ГРИЛІ

1. Вугілля трохи більш приглушене, ніж для шашлику.

2. Перед відправкою на гриль, кожну ковбаску змастимо жиром або оливковою олією.

3. Зробимо пару проколів оболонки. Не густо, щоб сік не витікав.

4. Спеціальними щипцями часто перевертаємо ковбаски на грилі.

5. Через 20-30 хвилин ковбаски готові!

ГОТУЄМО НА ВОГНИЩІ, НА ПРИРОДІ

1. Наколюємо ковбаску поздовжньо на шампур.

2. Вставляємо шампур в землю біля відкритого вогню, на відстані, достатній, щоб ковбаски не пригоріли.

3. Смажити до готовності, періодично обертаючи довкола своєї осі.

ГОТУЄМО НА СКОВОРОДІ ВДОМА

1. На трохи розігріту сковороду додаємо ложку рослинної олії.

2. Викладаємо ковбаски.

3. Смажимо до готовності, періодично перевертаючи.

ГОТУЄМО У МУЛЬТИВАРЦІ

1. Викладаємо ковбаски в суху чашу мультиварки.

2. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Випічка».

3. Через 15-30 хвилин ковбаски готові.

ГОТУЄМО У ДУХОВЦІ З КОНВЕКТОРОМ

1. Проколюємо оболонку ковбасок (не густо).

2. Змащуємо рослинною олією і викладаємо на деко, застелене папером для випічки.

3. Смажимо при температурі 200-210⁰С 8-10 хвилин. Потім, доводимо ковбаски до готовності 15-20 хвилин при температурі 110⁰С.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!

Великий вибір ковбасок ТУТ

Статті та рецепти

  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
  • Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
    Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.