Приготування ковбасок
Поділитися:

Приготування ковбасок

Правила приготування ковбасок

Команда «М’ясторії» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатні задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі ковбасок - фарш зі справжнього і екологічно чистого м'яса з правильним поєднанням спецій, здатним підкреслити і розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.

Рекомендуємо використовувати ряд основних правил для правильного приготування ковбасок в натуральній оболонці в домашніх умовах, на грилі або барбекю.

ГОТУЄМО НА ГРИЛІ

1. Вугілля трохи більш приглушене, ніж для шашлику.

2. Перед відправкою на гриль, кожну ковбаску змастимо жиром або оливковою олією.

3. Зробимо пару проколів оболонки. Не густо, щоб сік не витікав.

4. Спеціальними щипцями часто перевертаємо ковбаски на грилі.

5. Через 20-30 хвилин ковбаски готові!

ГОТУЄМО НА ВОГНИЩІ, НА ПРИРОДІ

1. Наколюємо ковбаску поздовжньо на шампур.

2. Вставляємо шампур в землю біля відкритого вогню, на відстані, достатній, щоб ковбаски не пригоріли.

3. Смажити до готовності, періодично обертаючи довкола своєї осі.

ГОТУЄМО НА СКОВОРОДІ ВДОМА

1. На трохи розігріту сковороду додаємо ложку рослинної олії.

2. Викладаємо ковбаски.

3. Смажимо до готовності, періодично перевертаючи.

ГОТУЄМО У МУЛЬТИВАРЦІ

1. Викладаємо ковбаски в суху чашу мультиварки.

2. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Випічка».

3. Через 15-30 хвилин ковбаски готові.

ГОТУЄМО У ДУХОВЦІ З КОНВЕКТОРОМ

1. Проколюємо оболонку ковбасок (не густо).

2. Змащуємо рослинною олією і викладаємо на деко, застелене папером для випічки.

3. Смажимо при температурі 200-210⁰С 8-10 хвилин. Потім, доводимо ковбаски до готовності 15-20 хвилин при температурі 110⁰С.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!

Великий вибір ковбасок ТУТ

Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!