Соуси (30 г)

Статті та рецепти

  • Жульєн: ідея французької закуски
    Впевнені, ви неодноразово куштували відому гарячу закуску з курятиною і грибами у вершковому соусі. У цій статті ми розберемо не лише секрет, як приготувати французький жульєн і які є його види, а й поділимося його історією. Бажаємо приємної гастрономічної мандрівки!
  • Просто і зі смаком: рецепт печені
    Приготувати печеню зі свинини чи яловичини просто і смачно, а готовий результат підійде до будь-якого гарніру. Поживна і ніжна м`ясна страва стане чудовим доповненням до вашого щоденного меню.
  • Кіш з куркою: французький рецепт до вашого столу
    Кіш подають як гарячу закуску, основну страву та родзинку святкового столу. Готові здивувати себе та близьких? Тоді замовляйте інгредієнти та переходьте до приготування!
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.