Яловичина

Яловичина Яловичина
Сортувати:

Биток яловичий витриманий

Ціна: 35.80 грн/100г

Вирізка яловича без голови

Ціна: 72 грн/100г

Бефстроганов яловичий витриманий

Ціна: 26 грн/100г

Стегно яловиче витримане

Ціна: 25.60 грн/100г

Гуляш яловичий витриманий

Ціна: 26 грн/100г

Яловича щока

Ціна: 19.50 грн/100г
  • 1
  • 2

Яловичина

Перш ніж цікавитися, де продається яловичина в Києві, необхідно дізнатися про неї декілька важливих фактів. Один з них – м’ясо бичка ділять на три ґатунки. До першого належать філе, грудина, спинна частина, огузок, кострець і оковалок. Враховуючи те, що ця частина туші дуже маленька, вартість цих частин буде доволі високою. Другий ґатунок – передні та задні частини голяшки, заріз. Цікаво, що саме цей ґатунок вважається найкориснішим для людини, бо в ньому найменше жирових прошарків. Проте це водночас робить відрізи доволі жорсткими, тому вони потребують тривалого готування в соусі чи гарячій воді. До третього ґатунку відносять найменш м’які шматки. Проте за умови правильної обробки їх теж можна приготувати смачно. Необхідно замаринувати їх і готувати на повільному вогні з великою кількістю рідини. Купити яловичину буде простіше, ніж багато інших типів м’яса, бо бички доволі невибагливі, а туші мають великі .

Говядина | Мястория

На що звертати увагу при виборі?

Перед покупкою слід уважно вивчити товар, інакше є ймовірність купити неякісний продукт. Це може спричинити не тільки зіпсовану вечерю, але й серйозні харчові отруєння, тому завжди звертайте увагу на:

  • Запах має бути свіжим, не викликати підозр. Якщо ви маєте сумніви, краще звернутися в інше місце для того, щоб придбати яловичину в Україні.

  • Свіжий продукт має насичений червоний колір. Коричневий відтінок – ознака того, що м’ясо старе. Зелений – того, що воно зіпсувалося. Колір жиру має бути білим, а консистенція – щільною.

  • Товар повинен мати певну пружність: якщо надавити на нього пальцем, він майже одразу має відновити свою структуру.

  • Спробувавши відріз на дотик, краще купити сухий та злегка обвітрений варіант, ніж той, що лежить на прилавку в помітній калюжі крові.

Якщо ви не хочете купити неякісний товар, будьте готові до того, що ціна яловичини за кілограм буде доволі високою. Тільки старе й зіпсоване м’ясо продаватиметься за підозріло низькою ціною. Пам’ятайте про те, що м’ясо – одне з основних джерел білків, що необхідні організму кожної людини. З яловичини можна зробити безліч смачних страв, які прикрасять як звичайну сімейну вечерю, так і пишний святковий стіл. Правильно підібравши продукт, ви зможете порадувати оточення своїми кулінарними здібностями.

Яловичина в Києві

Від місця покупки напряму залежить те, наскільки якісний товар ви отримаєте. У Києві найкраще за все буде звернутися до «М’ясторії» – яловичина в інтернет-магазині цієї мережі має найкращі смакові якості та завжди свіжа. Крім того, мешканці столиці зможуть замовити доставку в будь-який район. Спеціалісти «М’ясторії» подбають про те, щоб клієнт отримав найкращий продукт у максимально короткі строки. У продажу ви знайдете різні частини яловичої туші, які можуть знадобитися в приготуванні найрізноманітніших страв.


Читати далі