Курдючна баранина

Курдючна баранина Курдючна баранина
Сортувати:

Каре ягняти Курдюк

Ціна: 92.50 грн/100г

Курдючний жир

Ціна: 45 грн/100г

Багатство смаку: ніжна баранина

Баранина містить усі вісім незамінних амінокислот, тому є ідеальним джерелом білка. М’ясо багате на лецитин, залізо, фтор, цинк, вітаміни В12, В3 тощо, а значить, позитивно впливає на функціонування організму. Замовляйте – і переконайтесь не тільки в користі, але й у багатстві смаку баранини.

Баранина.png

Найпопулярніші страви з м’яса барана

З ніжного молодого баранчика можна приготувати величезну кількість страв, і з деякими з них ми вас познайомимо.

  • Шашлики з баранини – класика жанру! Саме цьому м’ясу віддають перевагу на Кавказі, батьківщині страви. Ідеальний шашлик виходить з корейки, баранячої ноги, реберець та окісту.
  • Стейк з баранини. Для приготування беріть стейк зі стегнової частини туші. Зовні він схожий на особуко, має неповторний солодкуватий аромат.
  • Соковиті баранячі реберця з рум’яною картоплею та приголомшливим ароматом пряних трав і часнику. І на додачу до всього – золотисті лисички, які зроблять цю страву ще апетитнішою.
  • Баранячі гомілки. М’ясо ідеально підходить для тушкування. А якщо тушкувати гомілки з розмарином і часником за невеликої температури та не кваплячись, то у вас вийде дуже ніжна та ароматна страва.
  • Долма з баранини. Долма – східний «родич» наших голубців. Це може бути і начинене фаршем виноградне листя, і овочі – баклажани, помідори і… навіть яблука! Зазвичай долму начиняють м’ясним фаршем з рисом, хоча існують і вегетаріанські варіанти. Популярною є також долма з молодої баранини. Часто у фарш окрім м’яса додають курдючне сало. Але якщо ви його не знайшли, не засмучуйтесь, адже головний інгредієнт цієї страви – баранина.
  • Молода бараниназ маринованою цибулею. Кисло-солодкі, неймовірно красиві напівкільця цибулі, мариновані в чорниці, чудово розкривають багатство смаку молодої баранини. До речі, якщо ви будете в червні в місті Харстад (північ Норвегії) на музичному фестивалі, то там вам напевне запропонують скуштувати аналогічну страву, але з оленятиною.
  • Тушкована баранина з капустою форікол. Форікол – улюблена осіння страва норвежців, буквально перекладається як «вівця в капусті». Її традиційно подають із картоплею, тонкими хрусткими хлібцями та норвезькою картопляною горілкою акевіт. У ролі головного інгредієнта для форіколу краще використовувати жирну баранину. Готують його зазвичай у великій десятилітровій каструлі. Ще один важливий компонент у страві – це чорний перець горошком. Його, як кажуть норвежці, багато не буває. А в останній четвер вересня у країні відзначається День форіколу. І в кожній оселі за великим сімейним столом збираються нащадки вікінгів та проголошують тости за новий врожай, смачну молоду баранину та гарне життя. І над Норвегією точиться насичений аромат тушкованої з капустою баранини.

Баранина #2.png

У їжу вживають м’ясо баранчиків у віці від декількох днів до трьох років і старше. До речі, якщо м’ясо молочного ягняти вважається найніжнішим і дієтичним, то м’ясо дорослої тварини, хоча воно й жорсткіше, відрізняється багатшим смаковим букетом. Зазвичай високоякісна баранина має природний рожевий відтінок. Важливо розуміти, на колір м’яса впливає не тільки вік, але й умови вирощування тварин (м’ясо баранів гірських порід темніше) та умови зберігання м’яса (під час достигання баранина темнішає). Звертайте увагу на консистенцію м’яса: свіжа баранина щільна. Жир має пружну консистенцію та білий колір.

Перші ніж купити баранину з доставкою по Києву та іншим міста України, пам’ятайте: важливо бути абсолютно впевненими в надійності постачальника. Вартість баранини безпосередньо залежить від її якості.

Баранина #3.png

Чому баранина мережі магазинів-ресторанів «М’ясторія» така популярна

Тепер ви можете не мучитися питаннями про те, де купити баранину і скільки коштує 1 кг м’яса. Ми знаємо щонайменше три причини, чому нашу курдючну баранину обирають мешканці Києва та інших куточків країни:

  1. Відбірне м’ясо. Ми ретельно стежимо за якістю баранини. Уся наша продукція винятково українського походження. Причому не гігантів ринку, а невеличких фермерських господарств з різних регіонів країни. Ми буквально знаємо, в яких умовах вирощують тварин і чим їх годують. Перш ніж потрапити до каталогу м’ясо проходить суворий контроль якості, тому ви можете бути цілком упевнені в тому, що зробили правильний вибір, коли вирішили купити баранину в нас.
  2. Приваблива ціна на баранину. Переконайтеся самі – і повертайтеся до нас знов і знов!
  3. Широкі умови доставки та оплати. Доставка баранини можлива по Києву та інших містах України. У вас є можливість обрати один з декількох способів оплати – готівкою кур’єру або через термінал.

Баранина чудово гармонує з перцевими, томатними, часниковими та вершковими соусами. І головне – у якості продукції ви можете бути певні на 100%.

Читати далі