Стейки

Стейки Стейки
Сортувати:

Батерстейк

Ціна: 120 грн/100г

Стейк Рібай витриманий

Ціна: 88.50 грн/100г

Стейк Філе Міньйон PRIME

Ціна: 118 грн/100г

Стейк Ті-боун Dry-aged beef

Ціна: 115 грн/100г

Стейк Нью-Йорк витриманий

Ціна: 78.50 грн/100г

Стейк Стриплойн Dry-aged beef

Ціна: 134.50 грн/100г

Лідер продажів: м’ясо для стейка

Єдине правило, яке діє в «М’ясторії» – ніколи не ходити голодним. Якщо здається, що ви близькі до порушення, необхідно терміново це виправляти! У нас є ідея – замовити доставку мармурової яловичини, приготувати смачнючий стейк, запросити друзів і під акомпанемент червоного сухого вина провести незабутній вечір.

Лучшие стейки | Мястория

Енциклопедія гурмана: як вибрати м’ясо для стейка

Класика жанру – стейк з яловичини. Вибрати свіжу яловичину високої якості – ціле мистецтво. І ми вас навчимо всім тонкощам процесу! Перший крок – визначитися, який з відрізів відповідає вашим смаковим уподобанням та настрою.

Найкраще рішення для приготування стейка – витримана мармурова яловичина, пронизана тонким плетивом жирових волокон. На грилі жир тане та просочує м’ясо, тому стейк виходить неймовірно ніжним і соковитим. Рекомендуємо віддавати перевагу преміальним частинам туші – стейкам Рібай («товстий край»), Стриплойн («тонкий край»), Сірлойн («кострець») і Філе-міньйон («вирізка»). Популярністю користуються також альтернативні стейки з лопаткової (Чак-ай-Рол, лопаткова вирізка, Топ-Блейд, Веґас-Стрип, Денвер), реберної (Рібай-Кеп, стейк Мачете), поперекової частини та пахвини (Піканья, Фленк-стейк, Трай-Тіп, Онґлет, Бавет), а також задньої ноги (Лондон-Бройл, Сірлойн-Тіп, стейк Мерло).

Цікаво! Якщо в меню латиноамериканського стейкхаусу буде Піканья-стейк, то класичний Рібай місцеві без докорів сумління посунуть на другий план.

Колір, запах і консистенція – три важливих показники якості яловичини

Коли ви визначитесь з оптимальним стейком, зверніть увагу на колір м’яса. Свіжа яловичина характеризується природним темно-червоним кольором. Не полінуйтеся та придивіться до жиру – у якісної молодої яловичини він білий та кришиться. Важливо не випустити з уваги консистенцію м’яса. На дотик яловичина має бути м’якою та еластичною. Як перевірити? Якщо ви злегка надавите пальцем на м’ясо, воно швидко відновить початкову форму. Одне з беззаперечних умов якості яловичини – природний свіжий запах. Хороша яловичина настільки ароматна, що вам захочеться негайно приготувати стейк.

Перш ніж купити м’ясо для стейка, переконайтеся в надійності компанії. У нас є рішення!

Доставка мяса для стейков | Мястория

3 причини замовити доставку яловичини в мережі «М’ясторія»

Не мучте Google запитаннями про те, де купити м’ясо для стейка. Зверніть увагу на асортимент мережі «М’ясторія». Нас обирають недарма:

  • Витримане фермерське м’ясо. У «М’ясторії» стейкова культура представлена в усій повноті: це поживний Ті-Боун з яловичини породи Абердин-Анґус, соковитий Рібай, легендарний Нью-Йорк, найніжніший Філе-Міньйон та інші преміальні стейки. У каталозі також представлені альтернативні стейки, гідні вашої уваги.

  • Привабливі ціни на яловичину. Неможливо не закохатися.

  • Швидко, легко та зручно. Захочете якісне м’ясо для стейка – знаєте, куди звертатися. Замовлення вчасно доставлять до дверей квартири в Києві чи до заміського будинку. Доставка м’яса для стейків по Україні можлива тільки в сирому вигляді. Оплатити замовлення можна готівкою чи через термінал кур’єру.

Читати далі