Шашлики

Шашлики Шашлики
Сортувати:

Шашлик зі свинячої вирізки

Ціна: 25.50 грн/100г

Шашлик зі свинячого ошийка маринований у кефірі

Ціна: 25 грн/100г

Шашлик з баранини

Ціна: 42 грн/100г

Шашлик з баранини в пряному маринаді

Ціна: 45 грн/100г

Шашлик курячий

Ціна: 16.80 грн/100г

Крило куряче в базиліковому маринаді

Ціна: 9.90 грн/100г

Великий вибір замаринованого м’яса для шашлику

Людини, яка б не любила шашлики, мабуть, просто не існує. Ця страва давно припинила бути суто кавказькою, її цінують абсолютно повсюди. У теплий сезон м’ясо на шашлик в Україні – один з найбільш затребуваних продуктів, а завдяки компактним мангалам ним не гребують і взимку. Не можна уявити відпочинок на природі без шашликів. Щойно приходить весна, сонце починає припікати, а трава – тішити погляд, всі сім’ї та компанії друзів вибираються чудово провести час на свіжому повітрі і, звісно ж, прихоплюють із собою м’ясо та шампури. Окрім чудових супутників та веселого настрою, необхідно, щоб і сама страва виявилася смачною. Не останню роль у цьому відіграють м’ясо, маринад а також сам процес просмаження на вугіллі. М’ясо для шашлику в Києві можна придбати в багатьох продуктових крамницях. Але через те, що воно продається вже замаринованим, можна отримати геть не той продукт, який вам потрібен. Адже за масою спецій і приправ можна сховати не зовсім свіже м’ясо. І навіть якщо воно буде відносно якісним, то, найімовірніше, дуже жирним. Не дарма кавказці продовжують вважати, що тільки вони вміють готувати справжній шашлик, а іншим народностям далеко до їхніх кулінарних вмінь.

Правильний вибір

Купити мариноване м’ясо для шашлику можна в інтернет-магазині «М’ясторія». У нашому каталозі ви знайдете не тільки свинину, але й баранину, й курку. Також ви можете вибрати, з якої саме частини вам необхідне м’ясо, наприклад, зі стегна, грудинки чи ошийка. У нас дуже доступна вартість м’яса для шашлику та відповідальний підхід до його вибору.

М’ясо завжди свіже, ви не знайдете на ньому крові, слизу та інших рідин. Усі шматки пружні та рівні. Ступінь свіжості можна дізнатися за яскраво-червоним кольором на розрізі, прозорим соком і зволоженою поверхнею. Запах не викликає відрази, а радше бажання якнайшвидше його приготувати та насолодитися приголомшливим смаком.

Яке м’ясо найкраще підійде для шашлику? Загалом, будь-яке! Усе залежить тільки від ваших смакових уподобань, а також бюджету та суворості раціону.

Баранина – кавказці віддають перевагу ніжному м’ясу молочного баранчика, з народження якого пройшло навіть менше двох місяців. Дуже смачний шашлик ви отримаєте з корейки, м’якоті з задньої ноги. Його необхідно з’їсти одразу після приготування, бо баранині притаманно швидко застигати.

Свинина – купуючи таке м’ясо, простежте, щоб воно не було надто жирним. В ошийку прожилки розташовані найбільш рівномірно, шашлик з нього буде соковитим та м’яким. Також підійдуть ребра, корейка та вирізка. Свинина вважається універсальною, бо практично з будь-якої її частини можна приготувати смачний шашлик.

Яловичина – на відміну від свинини, яловичина дещо жорсткувата, тому її необхідно довго маринувати. Найкраще підійде грудинка чи філе.

Курка – багато хто не визнає такий шашлик, оскільки курка суттєво відрізняється на смак від інших видів м’яса. Проте вона чудово підійде для тих, хто стежить за здоров’ям та фігурою, бо вона найменш жирна.

Крім замаринованого м’яса у нас можна придбати й готове, що допоможе заощадити час і просто замовити улюблену страву додому. Ціна готового м’яса для шашлика трохи вище, що виправдано ідеальним просмаженням та вашою зручністю.

Замовляйте в «М’ясторії», і ваш відпочинок на природі стане ще цікавішим!

Читати далі