Шашлик з курки

Шашлик з курки Шашлик з курки
Сортувати:

Шашлик курячий

Ціна: 16.80 грн/100г

Крило куряче в базиліковому маринаді

Ціна: 9.90 грн/100г

Крило куряче в кисло-солодкому маринаді

Ціна: 9.90 грн/100г

Крило куряче в маринаді барбекю

Ціна: 9.90 грн/100г

Стегно куряче в базиліковому маринаді

Ціна: 12 грн/100г

Стегно куряче в маринаді барбекю

Ціна: 12 грн/100г
  • 1
  • 2

Час м'яса на відкритому вогні: шашлик з курки

Шашлик вважають стравою кавказької кухні, і виводять його назву від тюркського слова «шиш» – рожен. У буквальному сенсі «шашлик» – страва, смажена на рожні. Але що цікаво, в Азербайджані він іменується «кебаб», а в Туреччині взагалі «шиш-кебаб». Але не будемо заглиблюватися в лінгвістичні нетрі, а поговоримо про те, як приготувати ідеальний шашлик з курячого філе та де краще купувати м'ясо.

Шашлыки из курицы | Мястория

М'ясо птиці – не менш поживне й корисне, ніж червоне м'ясо ссавців. У ньому багато корисних речовин, вітамінів і мінералів. Білки, що містяться в пташиному м'ясі, засвоюються навіть краще. Крім того, м'ясо птиці багате на корисні жири, що дозволяє краще засвоюватися й вітамінам. Білок курячого м'яса містить 92% необхідних нам амінокислот, вітаміни B2, В6, В9, В12 і залізо, фосфор, селен, кальцій, магній, мідь тощо. Прихильники здорового харчування часто віддають перевагу пташиному м'ясу через його низьку калорійність, а білка в птиці міститься навіть трохи більше, ніж у яловичині.

Шашлык из курицы.png

Доставка курки для шашлику: переваги

Замовляючи маринований шашлик з філе курки, ви можете бути впевненими в тому, що відпочинок на природі буде вдалим. Адже підготовчу частину, а це не тільки вибір якісного м'яса, але й приготування маринаду, робитиме постачальник. Далі дрібниці – розпакувати курку для шашлику, доповнену ароматними спеціями, та викласти на решітку гриля.

До речі, якщо ви не можете відмовити собі в задоволенні поекспериментувати над унікальним маринадом, ви завжди можете замовити сиру курку на шашлик. А щоб не зіпсувати недільне барбекю, купуйте м'ясо у виробника, в надійності якого ви абсолютно впевнені.

Рецепт курячого шашлику з ананасом на грилі

Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 500 г
  • кисло-солодкий соус – 180 мл
  • цукор – 1 ст. л.
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • ананас 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Етапи приготування шашлику з курки:

  1. Ретельно змішати кисло-солодкий соус, розтоплене вершкове масло та цукор.
  2. Нарізати філе великими шматками, додати сіль і перець за смаком.
  3. Нанизати на шампури й обсмажувати над вугіллям 15 хвилин, регулярно перевертаючи й змащуючи частиною приготованого соусу.
  4. Після приготування шашлику з курячої грудки викласти на решітку кільця ананаса й обсмажити з обох боків до м'якості впродовж 7 хвилин.
  5. Приготоване м'ясо подавати із соусом і свіжими овочами.

І якщо кулінарні експериментатори будуть тільки раді самостійно приготувати шашлички з курки, то що робити іншим? Робимо глибокий вдих і продовжуємо читати.

Шашлык из курицы #2.png

Готовий курячий шашлик – складник ідеального пікніка

Пікніки – один з найкращих відпочинків, які може подарувати яскраве літо. Збираючись на пікнік, зазвичай не хочеться проводити багато часу біля плити. Хочеться просто взяти із собою щось легке, свіже й швидко приготоване. В ідеалі – кимось іншим. Замовляйте готовий шашличок з курячої грудки – і насолоджуйтеся неповторним смаком. Погодьтеся, приємно покуштувати блюдо, приготоване на відкритому вогні, і не «чаклувати» над ним біля багаття пів дня.

Чому шашлик з курятини мережі магазинів-ресторанів «М'ясторія» має попит? Уся наша м'ясна продукція винятково українського походження. Йдеться не про гігантів ринку, а про невеличкі фермерські господарства з різних регіонів України. Ми буквально розуміємо, в яких умовах вирощуються тварини і чим їх годують.

Важлива перевага – широкі умови доставки та оплати.

Читати далі