Хіти продажів

Млинці з куркою і грибами

Ціна: 99 грн/шт

Млинці з яловичиною

Ціна: 180 грн/шт

Гриль бокс №2

Ціна: 1 360 грн/шт

Котлети курячі з моцарелою, 400 г

Ціна: 150 грн/шт

Міні бокс Овочі гриль

Ціна: 550 грн/шт

Сирники Особливі з родзинками

Ціна: 105 грн/шт

Стейк Рібай PRIME

Ціна: 105 грн/100г

Стейк Рібай гриль

Ціна: 170 грн/100г

Стейк Нью-Йорк витриманий

Ціна: 85 грн/100г
  • 1
  • 2


М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

М'ясо

Серед безлічі інших продуктів особливо виділяється м'ясо - джерело білка і основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина.
2) Свинина.
3) Курятина.
4) Кролятина.
5) Утятина.
І багато інших видів м'яса, які люди вживають в їжу.
 
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини, властивості продукту будуть змінюватися, так само як і рекомендації з приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепела відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
 
 

Як обрати м'ясо?

 
Перш ніж зробити покупку, необхідно знати правила вибору даного продукту.
Вони не будуть однаковими для всіх типів м'яса, тому спиратися варто в першу чергу саме на тварину, частину якої ви збираєтеся придбати:

1) Купуючи таке м'ясо в Києві, як яловичина, звертайте увагу на наступні чинники: колір - він повинен бути насиченим і червоним.
Темне м'ясо - показник того, що продукт старий, тому страва з нього буде жорсткою.
Колір жиру повинен бути білим. Також важливо, щоб м'ясо було сухим, приємно пахнути, бути пружним.

2) Курку найкраще купувати цілою.
Це обійдеться дешевше, але при необхідності покупки окремих частин тварини для якоїсь страви, уважно дивіться на: колір, який на шкірці повинен бути світло-рожевим, а на м'ясі - ніжно-червоним; приємний, свіжий запах; розмір - не беріть неприродно великі частини тушки, це може бути показником того, що продукт накачаний водою, або ж при вирощуванні курку перегодували вітамінами. Також важливо, щоб на упаковці товару були вказані дата і час запаковування.

3) Якщо вас цікавить таке м'ясо в Україні як свинина, дивіться на колір м'яса і жиру, пружність, запах продукту. Особливо зверніть увагу саме на забарвлення жиру, оскільки для приховування запаху простроченого товару його нерідко обробляють марганцівкою.
Саме червонуватий жир стане маркером недобросовісності торговця.

За схожим принципом необхідно вибирати і інші типи м'яса. Запам'ятайте, що краще купувати охолоджений продукт, ніж заморожений. Варто уникати покупок на спеці і краще відмовитися від затії, якщо товар викликає у вас сумніви, навіть якщо ціни на свіже м'ясо привернуть вашу увагу своїм невисоким рівнем. Краще витратити більше, але вберегти своє здоров'я, ніж заощадити, і в результаті потрапити до лікарні з харчовим отруєнням.

 

М'ясо в Києві

 
Від місця покупки залежить те, наскільки якісний продукт потрапить до вас на стіл, тому не варто нехтувати вибором магазину. В Україні безліч продавців готові запропонувати вам товар, що ви шукаєте, але тільки звернувшись в інтернет-магазин м'яса М'ясторія, ви зможете бути впевнені в тому, що страва з яловичини або свинини сподобається вам в плані смаку і якості.
До того ж, тут ви зможете замовити різні страви вже готовими з доставкою по Києву. Кухарі М'ясторії - кращі майстри своєї справи, які виконають всі побажання клієнтів.
Читати далі