Біфштекси

Біфштекси Біфштекси
Сортувати:

Біфштекс з яловичини Dry-aged

Ціна: 49 грн/100г

Біфштекс з витриманої яловичини Абердин

Ціна: 47.50 грн/100г

Біфштекс з витриманої яловичини

Ціна: 41.50 грн/100г

Біфштекс з американської гірчицею

Ціна: 45 грн/100г

Біфштекс з сиром Качокавало

Ціна: 45 грн/100г

Біфштекс з копченою морською сіллю

Ціна: 45 грн/100г
  • 1
  • 2

З м'ясом на «ти»: біфштекс

Біфштекс (від англ. beef – «яловичина» і steaks – «стейки») – це порційний шматок просмаженого яловичого філе. Він має незабутній яловичий смак, пробуджує первісні почуття й викликає асоціації з полюванням та смаженою дичиною на багатті.

Бифштекс.png

Яловичий біфштекс прийшов до нас із США. Саме там його готують на барбекю чи мангалі, а якщо на домашній кухні – то обов'язково на сковороді-гриль. Класичний біфштекс вважається порційною їжею, шматки м'яса для якої ріжуться особливим чином – не вздовж волокон, а впоперек. Другим правилом підготовки стейка вважається дотримання товщини – не більше півтора сантиметра. Спочатку приготування біфштексів з яловичини передбачалося з цільного шматка, але пізніше почали зустрічатися варіанти з рубленого м'яса або фаршу. Користь і цінність страви очевидні – вона багата білком, амінокислотами й протеїнами, правильними жирами.

Котлета для бургера: нюанси приготування

В основі біфштекса завжди лежить яловичина. У таку котлету для гамбургера додається мінімальна кількість сторонніх інгредієнтів. Як правило, усе обмежується свіжомеленим чорним перцем і кошерною сіллю. Страва може мати різний ступінь просмаження:

  • Rare – просмажується не до кінця. Готується близько 2-3 хвилин за температури 200 ° С. При надрізі шматка з'являється сік червоного відтінку.
  • Medium rare – готується за температури 200 ° С 4-5 хвилин. Котлета на бургер має рожевий колір і пускає сік, якщо її штрикнути виделкою.
  • Medium – м'ясо середнього просмаження, готується 6-7 хвилин. Температурний режим – 180 ° С.
  • Medium well – м'ясо, просмажене практично до повної готовності. Котлета для чизбургера просмаження medium well готується близько 8-9 хвилин за температури 180 ° С.
  • Well done – добре просмажена котлета, в якій майже не залишається прозорого соку. Готується 10 хвилин.

Приготування яловичої котлети на гамбургер займає близько 40 хвилин. І ми ще не говоримо про те, скільки часу буде потрібно на те, щоб зібрати бургер. У вас є можливість помітно заощадити час. Достатньо замовити вже сформований біфштекс. Головне – вибрати виробника, в надійності якого ви впевнені на 100%.

Бифштекс #2.png

Чому біфштекси мережі магазинів-ресторанів «М'ясторія» такі популярні

Тепер ви можете не мучитися питаннями про те, де купити котлети для бургерів. Ми знаємо щонайменше три причини, чому наші біфштекси з фаршу вибирають жителі Києва та інших міст України:

  1. М'ясо високої якості. Уся наша м'ясна продукція проходить суворий контроль якості, перш ніж потрапити в каталог. Ми працюємо не з гігантами ринку, а з невеличкими фермерськими господарствами з різних регіонів країни. Ми буквально знаємо, в яких умовах вирощують тварин і чим їх годують. Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що зробили правильний вибір, коли вирішили купити біфштекси з яловичого фаршу у нас.
  2. Приваблива ціна на яловичі котлети для бургерів. Переконайтеся самі – і замовляйте у нас знову й знову!
  3. Широкі умови доставки та оплати. Передбачена доставка по Києву та інших містах країни. Вибирайте один з декількох способів оплати – готівкою кур'єру або через термінал.

Бифштекс #3.png

Якщо ви з тих представників мегаполіса, хто не хоче проводити багато часу біля плити, але не відмовиться покуштувати соковитий, ніжний і ароматний чизбургер, ми знаємо вихід. Доставка готових бургерів із хрусткою картоплею – можливість насолоджуватися чудовою стравою, заощаджуючи час і зусилля.

Читати далі