Гриль меню

Гриль меню Гриль меню
Сортувати:

Баклажан на грилі

Ціна: 62 грн/100г

Стейк Рібай Dry-aged гриль

Ціна: 200 грн/100г

Стейк Денвер гриль

Ціна: 69 грн/100г

Болгарський перець на грилі

Ціна: 71 грн/100г

Стейк Ті-боун Dry-aged гриль

Ціна: 162 грн/100г

Стейк Шато філе гриль

Ціна: 91 грн/100г

Гриль меню

М'ясо, приготоване на грилі, є улюбленою стравою багатьох людей не тільки в Україні, а й в усьому світі. При одній згадці про нього підвищується апетит. Пригадується неймовірно привабливий смак смаженого м'яса з ароматом багаття. Висока популярність страв на грилі обумовлена ​​їхньою доступністю. На відміну від шашликів їх можна приготувати у будь-яку пору року, як на вулиці, так і в приміщенні.

Переваги страв на грилі

Запікання продуктів на відкритому вогні є найдавнішим видом кулінарної обробки. Цей спосіб приготування їжі вважається найздоровішим. Щоб приготувати м'ясо на вугіллі, не потрібно додатково використовувати рослинні чи тваринні жири. Через сильний жар (до 280-2900С) на стейку швидко формується золотиста хрустка скоринка. Вона затримує рідину всередині м'яса, не дозволяючи йому висихати. Коли м'ясо томиться у власному соку, воно стає соковитим і ніжним. Під час приготування стейка на вугіллі з нього витоплюється зайвий жир. При цьому всі цінні речовини в м'ясі зберігаються. Коли гриль закритий кришкою, жир, що стікає на вугілля, не загоряється через брак кисню. Тому м'ясо не підгорає й не набуває характерного горілого запаху. Гриль меню включає в себе не тільки м'ясні страви. Овочі, запечені на вугіллі, теж набувають неповторного присмаку й аромату. Якщо вони попередньо оброблені маринадом, їх смак стає яскравішим і пікантнішим. При запіканні на грилі овочі зберігають усі корисні речовини. Їх можна вживати як окрему страви або разом зі смаженим м'ясом. На вугіллі готують гриби, запікають сир і рибу. Риба на грилі вкривається хрусткою золотистою скоринкою. Усередині вона стає м'якою та ніжною. Неймовірний смак і запах має сир, підсмажений на вугіллі. У страви гриль меню додають тугоплавкі види сирів, які добре переносять термообробку й не розтікаються.

Де можна замовити страви на грилі

Купити страви, запечені на грилі, можна в магазинах-ресторанах «М'ясторія» в Києві. Наші кухарі мають великий досвід роботи. Вони приготують м'ясо будь-якого ступеня просмаження. Страви готують тільки зі свіжих і високоякісних продуктів, вирощених у маленьких фермерських господарствах в різних частинах України. На вугіллі запікають найкращі м'ясні шматки (вирізку, кострець, огузок, оковалок, ошийок), а також ніжки й реберця. Якість продуктів перед приготуванням страв ретельно перевіряється. М'ясо відповідає всім санітарним нормам. Приготовані за правилами гриле-кулінарної майстерності страви мають доступну ціну. У нашому магазині можна придбати одну страву або ціле гриль меню. Продукцію можна замовити на сайті інтернет-магазину. Якщо ви замовите доставку гриль меню в Києві, кур'єр може принести покупку додому впродовж 3 годин. Вартість доставки залежить від місця проживання клієнта й суми замовлення.

Читати далі