Птиця

Птиця Птиця
Сортувати:

Філе куряче

Ціна: 12.50 грн/100г

Індичка охолоджена (тушка)

Ціна: 17 грн/100г

Філе домашньої курки

Ціна: 27 грн/100г

Тушка перепілки

Ціна: 20.80 грн/100г

Качка охолоджена (тушка)

Ціна: 15 грн/100г

Філе індички

Ціна: 23.50 грн/100г

Великий вибір свіжого м’яса птиці

М’ясо птиці в Україні сьогодні дуже затребувано, оскільки з’явився великий вибір і можливість придбати справді свіжий продукт. Воно не менш корисне й поживне, ніж червоне м’ясо тварин-ссавців, а також містить велику кількість вітамінів, мінералів і корисних речовин. Білок з пташиного м’яса засвоюється набагато легше, а корисні жири сприяють покращенню засвоєння вітамінів.

Прихильники здорового харчування віддають перевагу пташиному м’ясу, бо воно знане своєю низькою калорійністю та кількістю білка, що перевищує яловичину.

М’ясо птиці в Києві можна замовити в інтернет-магазині «М’ясторія». У нашому каталозі ви знайдете курку та індичку, у тому числі домашні, а також перепілок. Ціни на м’ясо птиці відрізняються залежно від виду та частини. Стейк з філе індички коштуватиме дорожче, ніж гомілка. Також «М’ясторія» дає можливість не просто купити м’ясо домашньої птиці, але й замовити його просмаження. Так ви отримаєте корисну та смачну вечерю за доволі доступну вартість.

Чим же відрізняються види, і якому з них слід віддати перевагу?

Курятина – найбільш поширене, доступне та доволі корисне м’ясо. Його білок дуже просто засвоюється. Харчова цінність курятини – знахідка для людей, що стежать за своїм харчуванням. Її рекомендують для розвантажувальних днів, а також при порушеннях роботи серцево-судинної системи.

Перепілка не так часто зустрічається на наших столах, а дарма. Це м’ясо, може, і коштує більше, ніж індичатина і, тим паче, курятина, але його користь важко переоцінити. Воно містить майже всі вітаміни групи В, а також РР, А і С, фосфор, кальцій, залізо, корисні жири, амінокислоти.

Індичка – найбільш корисне та дієтичне пташине м’ясо.У ньому небагато жирів, та й ті, що там містяться, сприяють виведенню з організму шкідливого холестерину. У м’ясі індички багато натрію, вітамінів Е та А, антиоксидантів, кальцію та заліза.

Пташине м’ясо значно легше, ніж свинина чи яловичина, тому крім користі для здоров’я, воно не залишає важкості в шлунку. Також воно легко та просто готується, що суттєво заощаджує час.

Замовляючи в «М’ясторії», ви можете бути впевнені у свіжості вибраного вами м’яса. Незалежно від того, сире воно чи готове, ми використовуємо тільки найякісніші продукти та ретельно стежимо за строками та умовами зберігання. Тепер вам не треба шукати потрібну частину перепілки чи індички в супермаркетах і перейматися через можливу прострочку – у нас завжди в наявності ваше улюблене м’ясо за доступними цінами!

Читати далі