Індичка

Індичка Індичка
Сортувати:

Філе індички

Ціна: 23.90 грн/100г

Індичка охолоджена (тушка)

Ціна: 17 грн/100г

Гуляш з індички

Ціна: 19.50 грн/100г

Стегно індички

Ціна: 19 грн/100г

Стегно індички без шкірки без кістки

Ціна: 22 грн/100г

Індичка

Ніжне й соковите м'ясо індички цінується в різних країнах світу. Важко знайти кухню, в Якій не було б страв, приготованих з індички. М'ясо американського птаха регулярно з'являється на столах гурманів. З нього готують безліч оригінальних страв з чудовими смаковими якостями. Індичка є улюблений м'ясом людей, що ведуть здоровий спосіб життя. Низькокалорійний продукт замінює жирні сорти м'яса, нерідко покращуючи смак страви.

Переваги індичого м'яса

У м'ясі американської птиці міститься багато білка. При цьому в ньому практично немає жирів. Індичі жири легко засвоюються й не викликають підвищення «поганого» холестерину. Через низький вміст жиру м'ясо індички сприяє засвоєнню кальцію. Тому його рекомендують людям із хворобами кісткової системи. Індичка багата на корисні речовинами. За змістом фосфору вона може змагатися з рибою. У індичці в 2 рази більше заліза, ніж у яловичині. М'ясо птиці має низький ступінь алергенності. Завдяки наявності цинку воно має імуностимулюючу дію. При регулярному вживанні індичатини зменшується ймовірність розвитку онкологічних захворювань. Останні дослідження встановили, що індичий бульйон корисніший за курячий. Він допомагає відновити сили дуже ослабленим хворим. Страви з індички можна готувати без солі. Оскільки індичатина містить значну кількість натрію, вона має солонуватий присмак. Дієтологи рекомендують м'ясо птиці людям, які змушені обмежувати вживання солі. Індичину варять, смажать, запікають у духовці і тушкують в овочевому бульйоні. Нежирне філе птиці готують методом су-вид, витримуючи у вакуумі за температури 70 градусів. Після такої обробки м'ясо стає соковитим і ніжним. Воно зберігає свій смак і аромат.

Де можна купити м'ясо індички

Купити м'ясо індички можна в наших магазинах-ресторанах «М'ясторія». Ми реалізуємо свіже індиче м'ясо, вирощене в маленьких фермерських господарствах в різних частинах України. Тушки домашньої птиці мають чисту, суху й гладеньку шкіру. Залежно від кількості жиру їхнє м'ясо має ніжно-рожевий або червоний відтінок. Якість індичатини ретельно перевіряється. Вона відповідає всім санітарним нормам. Придбане в нас м'ясо індички можна готувати для дітей, ослаблених людей і вагітних жінок. Ціна високоякісного продукту доступна.

У нашому магазині можна купити цілу тушку індички або її частини (гомілку, стегно, крила, стейк, філе, гуляш). На прохання клієнта кухарі приготують з індичатини будь-яку страву. Продукцію можна замовити на сайті інтернет-магазину. Якщо замовите ​​доставку, кур'єр принесе покупку додому. У межах Києва товар може бути доставлений впродовж 3 годин. Вартість доставки залежить від місця проживання клієнта та суми замовлення.

Читати далі