Приготування рубаних напівфабрикатів
Поділитися:

Приготування рубаних напівфабрикатів

Правила приготування рубаних напівфабрикатів

Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубаного і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Звичайні та знайомі нам біфштекси, котлети, биточки, шніцелі, люля-кебаб та інші напівфабрикати з різних видів рубаного м'яса, поділяються на дві групи: в паніровці і без.

Паніровані вироби зазвичай готують на сковороді з додаванням кулінарного жиру або рослинної олії. В результаті, готова страва набуває апетитний золотистий відтінок і зберігає всю соковитість.

Напівфабрикати без панірування зазвичай призначені для приготування на грилі або барбекю. Звичайно, і цю продукцію можна приготувати на сковороді або запекти в духовці. Все залежить від вашої фантазії.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!


Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!