Приготування рубаних напівфабрикатів
Поділитися:

Приготування рубаних напівфабрикатів

Правила приготування рубаних напівфабрикатів

Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубаного і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Звичайні та знайомі нам біфштекси, котлети, биточки, шніцелі, люля-кебаб та інші напівфабрикати з різних видів рубаного м'яса, поділяються на дві групи: в паніровці і без.

Паніровані вироби зазвичай готують на сковороді з додаванням кулінарного жиру або рослинної олії. В результаті, готова страва набуває апетитний золотистий відтінок і зберігає всю соковитість.

Напівфабрикати без панірування зазвичай призначені для приготування на грилі або барбекю. Звичайно, і цю продукцію можна приготувати на сковороді або запекти в духовці. Все залежить від вашої фантазії.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.