Приготування рубаних напівфабрикатів
Поділитися:

Приготування рубаних напівфабрикатів

Правила приготування рубаних напівфабрикатів

Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубаного і відбитого м'яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М’ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для Вашої сім'ї і друзів.

Звичайні та знайомі нам біфштекси, котлети, биточки, шніцелі, люля-кебаб та інші напівфабрикати з різних видів рубаного м'яса, поділяються на дві групи: в паніровці і без.

Паніровані вироби зазвичай готують на сковороді з додаванням кулінарного жиру або рослинної олії. В результаті, готова страва набуває апетитний золотистий відтінок і зберігає всю соковитість.

Напівфабрикати без панірування зазвичай призначені для приготування на грилі або барбекю. Звичайно, і цю продукцію можна приготувати на сковороді або запекти в духовці. Все залежить від вашої фантазії.

Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!