Чому важливо їсти м`ясо?
Поділитися:

Чому важливо їсти м`ясо?

Життя сучасної людини проходить в ритмі багатозадачності, в умовах постійного фізичного і інтелектуального напруження. Щодня наші дії пов'язані зі швидкістю - потрібно встигнути все! У цій гонці людина втрачає як розумові, так і фізичні сили, які необхідно поповнювати і живити. Ідеальним, природним і натуральним джерелом заряду життєвої енергії для людини є м'ясо.

Чому потрібно їсти м'ясо?

1. М'ясо - ідеальне джерело білка - найважливішого будівельного матеріалу. У нашому організмі білки не утворюються, тому їх запаси необхідно відновлювати щодня.

2. М'ясо - повноцінний продукт, який потрібен нам для будівництва м'язів і забезпечення організму життєвою силою. У ньому містяться незамінні амінокислоти, ліпіди, мікроелементи і вітаміни.

3. М'ясо містить малу кількість вуглеводів і наповнює організм необхідним натрієм, фосфором, калієм, магнієм, і особливо цінним залізом. За результатами світових досліджень залізо є незамінним компонентом, необхідним для утворення крові і гемоглобіну.

4. Також одним з найважливіших для людини вітамінів є вітамін В12, який найкращим чином синтезується саме в м'ясі тварин. Його нестача призводить до нервозності, депресії, апатії, швидкої втомлюваності, проблемами з пам'яттю і ряду інших неприємних наслідків.

М'ясо можна спробувати замінити, але цілим набором продуктів, кожен з яких не перетравиться настільки повноцінно і швидко, а організм не зможе легко засвоїти їх складові в повному обсязі.

Весь м'ясний асортимент, який пропонує «М’ясторія», має українське походження. Причому не від гігантів ринку, а від невеликих перевірених фермерських господарств з різних куточків України. Ми не використовуємо жодних добавок, які покращують зовнішній вигляд, додають вагу або збільшують терміни зберігання. Все м'ясо охолоджене та повністю відповідає діючим санітарним нормам.

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!