Корисне про м'ясо

Категорії
СезON барбекю в «М`ясторія»!
«М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
Масниця у «М`ясторія»
Ми вже готові до Масниці, а ви? «М`ясторія» потурбувалася, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.
Нарешті корпоратив? Святкуй в «М`ясторія»!
Якщо ви в пошуку локації, де б провести новорічний корпоратив та отримати найсмачніші враження, «М`ясторія» має ідеальну пропозицію для вас.
Дні народження «М`ясторія»
Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!
Страви з фаршу: найкращі ідеї для вашого столу
Фарш — це універсальний інгредієнт, з якого можна приготувати сотні різноманітних страв. Найскладніше у роботі з фаршем — обрати рецепт, а з усім іншим вам допоможе «М`ясторія».
Відбивні: найсмачніші рецепти на щодень
Страва, яку без винятку полюбляє кожен: відбивні завоювали особливе місце на українському столі. Хочете дізнатися секрети приготування найсмачніших відбивних або бажаєте урізноманітнити звичну страву? У цій статті ми поділимося порадами і лайфхаками від нашого шефа.
День народження «М`ясторії» на Позняках
«М`ясторія» на вулиці Ахматової — це перший заклад від мережі, якому вже 12 вересня виповнюється 8 років. Запрошуємо розділити цей день з нами!