Корисно про м'ясо: Статті

Осіння акція на Гриль бокси
Осіння акція на Гриль бокси Детальніше
Церемонія ребер у М'ясторії
Церемонія ребер в «Мясторіі»
Фірмові ребра в «Мясторіі» від бренд-шефа ресторану заслуговують на особливу увагу наших улюблених м'ясоїдів. Авторський маринад, потрібна прожарка і правильно підібрані соуси створюють в результаті ніжну і соковиту текстуру страви, а неперевершений м'ясний смак і аромат завершують цей гастрономічний шедевр.
Детальніше
Баттерстейк - справа не лише в маслі.
Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як отруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією і про те, як цей кулінарний хід додає стейку витончений аромат і неперевершений смак. Детальніше
Смачно до божевілля: технологія «су-від»
Висока кухня сьогодні - це не тільки зірки Мішлен або гучні імена шеф-кухарів. Це алхімія смаку, що народжується завдяки унікальним технологіям. Таким, як «су-вид». Детальніше
По секрету всьому світу: кращі рецепти приготування сала
Відверто зізнаємося в своїй любові до домашнього сала, покликаному не тільки втамувати голод, а й принести гастрономічне насолоду. Але сьогодні не тільки про одах страви, знайомому нам з дитинства. Підходимо до справи серйозно і пропонуємо освоїти нові рецепти смачного сала. Детальніше
Смак у відтінках: соуси до м'яса
Смак шашлику, стейка з мармурової яловичини або ковбасок-гриль може розкриватися по-різному завдяки соусів. Вони привносять ніжну насолоду, кислувату гостринку або запашну свіжість. Детальніше
Французький манер: тартар на закуску, на обід і на десерт
Тартар - це страва французької кухні. Готується з лосося, овочів, фруктів і навіть ягід, супроводжуваних пікантним соусом. І все ж визнана класика - тартар з м'яса. Детальніше
Гарнір до стейка, який підкреслить смак і аромат м'яса
Ми зібрали дуже смачні гарніри до стейку, від яких ваш внутрішній перфекціоніст буде в повному захваті! Детальніше
Акція "Забери сам та отримай знижку 20%"
Акція "Забери сам та отримай знижку 20%" Детальніше
BLACK FRIDAY в М’ясторії
Чорна п’ятниця у М’ясторії! Детальніше
Шах і мат: як правильно вибрати сковороду
Як вибрати хорошу сковороду, щоб не надто мучитися в роздумах? Розповідаємо, на які головні моменти слід звернути увагу. Детальніше
М'ясне задоволення: страви з фаршем
Розповідаємо, що приготувати з фаршем, щоб близькі створювали хвалебні оди вашій майстерності. Детальніше