с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Корисно про м'ясо: Рецепти

М'ясна спокуса: рецепт ідеального ростбіфу
Ніжний, дія якого закінчується соком англійський ростбіф з тонким ароматом і смаком, доповнений свіжим хрустким салатом і картоплею з апетитною скоринкою золотистого відтінку - це завжди прекрасна ідея. Признавайтесь, вам вже захотілося їсти? Детальніше
Відбивні з яловичини — ідеальна страва на будь-яку пору року
 Ми знаємо, як приготувати надзвичайно смачні яловичі відбивні, щоб покращити враження від цього класичного рецепту! Детальніше
Відбивні зі свинини — чудова м'ясна класика для кожного
Як приготувати соковиті, ніжні і апетитні відбивні зі свинини в клярі, щоб близькі писали оди вашій майстерності? Всі деталі — у сьогоднішньому матеріалі.
Детальніше
Курячі відбивні: просто, швидко, надзвичайно смачно
Відбивні з курячого філе — жодних складних інгредієнтів і завжди неймовірний, передбачуваний та смачний результат! Детальніше
Рецепт свинячого шашлику для сезону пікніків
Пропонуємо ознайомитися з рецептом смачного шашлику зі свинини.  Після прочитання — приготувати і з'їсти!
Детальніше
7 найкращих маринадів для шашлику зі свинини, курки, баранини і яловичини
Ніщо не звучить так по-літньому, як приготовані на відкритому вогні гриля соковиті м'ясні страви «з димком» і хрусткою апетитною скоринкою. 
Детальніше
Безодня смаку: рецепт бограчу
Як приготувати бограч, щоб перевершити навіть професійних кухарів?  Розповідаємо в сьогоднішньому матеріалі.
Детальніше
Смак Франції: як приготувати фрикасе з курки
Під пильною увагою сьогодні —  страва, яка свого часу перекочувала із селянських будинків на імператорський стіл, — куряче фрикасе.
Детальніше
Традиційна грузинська кухня: рецепт чанахі
Останнім часом Грузія б'є всі рекорди по гастротуризму.  Будьмо відверті: Грузія — це смачно. Дуже смачно! Знайомство з національною кухнею ми рекомендуємо почати з ніжної і соковитої страви, яке не залишить байдужим жодного гурмана, —  чанахі.
Детальніше
Простий і швидкий рецепт м'яса по-бургундськи
Бьоф Бургіньйон (Bœuf Bourguignon) —  ви тільки вслухайтеся в цю назву. Воно ж звучить, як французька пісня!  Parlez-vous français?
Детальніше
Простий і безвідмовний рецепт м'яса по-французьки
Звернімося до м'ясної класики  — ніжного, соковитого і апетитного м'яса по-французьки.  Весь процес займе у вас не більше ніж пів години.
Детальніше
Як приготувати смачнючий бургер в домашніх умовах?
Без перебільшення: забудьте все, що ви пробували до цього моменту.  Для того, щоб вивести свої смакові відчуття на новий рівень, ознайомтеся з рецептом найбільш незабутнього гамбургера в вашому житті —  величезного, соковитого, апетитного (фото додаються). Після прочитання — приготувати і з'їсти. А хіба можна інакше?
Детальніше