Як правильно обирати м`ясо
Поділитися:

Як правильно обирати м`ясо

Якщо ви вирішили приготувати будь-яку м`ясну страву, то вам недостатньо просто слідувати правилам рецепта. Найголовнішим і першим кроком реалізації задуманого є правильний вибір м`яса. Де і як обрати хороший м`ясний шматок, ми розповімо нижче.

В першу чергу, визначте для себе точку на ринку або м'ясний магазин, в якому ви будете здійснювати покупки. Ми рекомендуємо здійснювати покупки саме в м'ясному магазині, в якому співробітники працюють професійними і чистими інструментами, з використанням сучасних холодильних камер, проводять дезінфекцію всіх робочих поверхонь перед роботою і після неї. Одним словом, дотримуються всіх діючих санітарних норм. Якщо ж ви надаєте перевагу фермерському м'ясу, то і в цьому випадку ми рекомендуємо вибирати професійний магазин, який працює безпосередньо з місцевими українськими фермерами. У підсумку, ви отримуєте натуральний і «не конвеєрний» продукт, і що дуже важливо - який пройшов усі необхідні санітарні перевірки.

Тепер, давайте розглянемо вітрину в магазині, виберемо потрібний нам шматок і проведемо перевірку. Незалежно від виду м'яса, продукт повинен відповідати головним критеріям свіжості. Колір яловичини - від темного до світло червоного, залежно від типу годівлі тварини. Свинина і телятина насичено-рожева, а колір птиці повинен бути ніжно-рожевий. Нехай вас не лякає трохи обвітрена плівка ледь більш насиченого кольору, ніж саме м'ясо - це норма. Головне, на що потрібно звернути увагу - це відсутність слизу і липкості на продукті. Якщо обраний вами шматок має багато жиру, зверніть увагу на його колір. У нормі жир повинен бути блідо жовтого відтінку. Не соромтеся натиснути на м'ясо. При пальпації його форма повинна швидко приймати попередню.

У мережі магазинів-ресторанів «М’ясторія» ви завжди зможете знайти тільки свіже м'ясо від українських перевірених фермерів, яке відповідає всім перерахованим вище нормам. А наші експерти за прилавком завжди підкажуть який вид і частина м'яса підійде для реалізації саме вашої кулінарної ідеї!


  Приємного апетиту і нових кулінарних шедеврів разом з «М’ясторія»!


Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!