Грудинка свиняча - М'ясторія

Є в наявності
свинина_7-8
М`ясна частина
Лопатка
Тип м`яса
Свинина
Виробник
Україна
Країна походження
Україна
Вид стейку
Без кістки
Спосіб приготування
Для запікання, Для тушкування, Для жарки, Для грилю
Тип нарізки
Шматок
Спосіб доставки:
  • Доставка: Новою Поштою

    • В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
  • Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки кур`єром: 1200 грн

    Вартість платної доставки кур`єром: 100 грн

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:


    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Термін доставки – від 30 хвилин до 1 години.


    Термін доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:


     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)


    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 240 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 1500 грн.
    • Замовлення від 2500 грн – доставка безкоштовна.
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, виготовлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Грудинка свиняча

Товар постачається під замовлення впродовж 48 годин!

Ніжне м`ясо, що буквально тане в роті, звабливий аромат і дивовижна соковитість. Звучить ніби пора перекусити. Беремо курс на найкращі страви зі свинячої грудинки. Ще й такі, щоб і смачно, і корисно, і погляду не відірвати!

7 кулінарних хітів зі свинини, вартих уваги

  • Салат з тонко нарізаною свинячою грудинкою, солодкою хурмою, фундуком і волоськими горіхами. Неможливо втриматися, щоб не скуштувати.

  • Запечений сандвіч зі свинячою грудинкою, сиром, соусом бешамель і яєчнею. Яким би насиченим не був ваш день, не забудьте додати в свій графік цей перекус. Фурор гарантовано.

  • Свиняча грудинка в цитрусовій солі з розмарином і чебрецем. Справжня мрія любителя м`яса.

  • Немі зі свининою. Щоб скуштувати ці спринг-роли, зовсім не обов`язково купувати квитки до В`єтнаму. Ви можете з легкістю приготувати їх на власній кухні. Приваблива страва!

  • Свиняча грудинка з абрикосами. Від здивування вашим близьким на мить відніме мову, а потім вони промовлять тільки одну фразу: «А можна ще?»

  • Буженина з гірчицею. Важливу роль у її смаку відіграють ароматні спеції, які додаються в щедрих кількостях. Приготувати обов`язково.

  • Свиняча грудинка з печеною картоплею та вершковим соусом з лисичками. Вище всіх похвал!

Чому свиняча грудинка з мережі «М`ясторія» — ваш найкращий вибір

Ми знаємо щонайменше 3 причини, що спонукають негайно купити свинячу грудинку в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • 100% якісна свинина від українських фермерських господарств. До м`яса, як і до всього іншого, ми підходимо з повною скрупульозністю.

  • Привабливі ціни на свинячу грудинку. Переконайтеся самі — і повертайтеся до нас знову й знов.

  • Швидко, легко та зручно. Захочете якісну свинину — знаєте, куди звертатися. Замовлення вчасно доставлять до дверей квартири в Києві або до заміського дому. Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді. Можливі варіанти оплати — готівкою та через термінал кур`єру.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії Свинина

Статті та рецепти

  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!
  • Холодець: готуємося до свят
    Ми зібрали універсальні рецепти, які допоможуть вам приготувати холодець вдома без зайвих зусиль. Порадуйте себе та рідних смачним делікатесом навіть без особливого приводу!
  • Манти: делікатес із Азії своїми руками
    Приготувати манти вдома — нічим не складніше, аніж класичні пельмені й вареники. Проте вони стануть чудовим способом урізноманітнити ваш стіл та порадувати близьких смачною м`ясною стравою, родом із Центральної Азії.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.