Новорічне передзамовлення від «М`ясторія»
Свята – це магічний період, який наповнений приємним очікуванням, родинним затишком і чарівною атмосферою. Але разом з тим свята – це безперервна метушня, години проведені на кухні та нескінченний список справ, які потрібно встигнути. Але якщо ми скажемо, що цього можна уникнути? З новорічним передзамовленням від «М`ясторія» ви можете відкинути турботи та насолоджуватись приємними моментами з близькими.
Передзамовлення – це зручно, швидко та продумано до дрібниць. Великий вибір страв від салатів до основних страв і навіть подарункових наборів зробить будь-яке свято незабутнім. Процес передзамовлення надзвичайно простий: обирайте улюблені страви з нашого святкового меню, вкажіть зручну дату та час отримання в періоди з 24 до 25 та з 29 до 31 грудня – і ми подбаємо про все інше.
Без жодних черг, поспіху чи хвилювань ви отримуєте класичні святкові страви у приготування професіоналів, які прикрасять ваш стіл і подарують відчуття справжнього свята. До того ж на оформленні з 2 по 22 грудня передзамовлення чекатиме знижка 10%. Знижку активує оператор після оформлення замовлення чи адміністратор у закладі. Залиште клопоти нам, а собі – моменти з близькими.
Подарункові набори
У цьому боксі зібралися найпопулярніші позиції фірмової продукції «М`ясторія». Тут томлена яловича шия, святкова рулька, крильця Баффало, м`ясні палички і фірмовий соус. Бокс стане в нагоді для святкового столу, адже всі страви потребують лише 15 хвилин для приготування. Такий набір порадує кожного любителя м`ясних страв! |
|
|
Уже готові традиційні страви до вашого святкового столу в одному боксі. Тут запечені курча та яловича шия, домашня ковбаса, терін, олів`є з куркою, вершковий паштет з в`яленою вишнею, гірчичні огірки, мандарини, розмарин і міцна гірчиця. Влаштуйте затишне домашнє святкування або справжній бенкет з Новорічним набором від «М`ясторія». |
Класичні салати
Філе слабосоленої макрелі під шубою з відвареної картоплі, моркви, буряка й маринованої цибулі, заправлених домашнім майонезом. Подається з перепелиним яйцем і кропом. |
|
|
Авторське олів`є з курячим філе сувід, що доповнене картоплею, морквою, солоними огірками, зеленим горошком та яйцями. Заправлено домашнім майонезом. |
Фірмовий салат на основі копченої скумбрії з картоплею, морквою, плавленим сиром та зеленою цибулею. Заправлено домашнім майонезом. |
|
М`ясні основні страви
|
Домашній холодець з курятиною та рулькою Традиційний холодець, приготований зі свинячою рулькою, курятиною та свинячими вухами. Насичений смак додають овочі й дрібка спецій. Подається з хріном. |
Домашня ковбаса зі свинини запечена Ковбаса з відбірної свинини, запечена до апетитної золотистої скоринки. Щоб підкреслити смак м`яса, ми обрали лише мінімальний набір спецій: сіль, перець та сушений часник. |
|
|
Биток із мармурової яловичини, маринований із розмарином, чебрецем, часником та спеціями. Після запікання ростбіф соковитий всередині та із золотистою скоринкою ззовні. |
Апетитна шия, яка завдяки маринаду на основі соєвого соусу та соусу Mississippi BBQ залишається ніжною і соковитою після приготування. |
|
|
Фермерська качка, замаринована з медом, соусом унагі та апельсинами. Пряних нот качці додає коріандр та сушений часник. Фарширована яблуками й запечена до золотистості. |
Смак фермерського курчати ми підкреслили класичним маринадом та сумішшю спецій на основі звичайної та копченої паприки, сушеного часнику та чорного перцю, а потім запекли його до апетитної скоринки. |
|
|
Лише відбірний яловичий язик та трохи солі — це все, що необхідно для приготування простої, але водночас святкової страви. Язик чудово пасує до салатів, закусок та смакує як самостійна м`ясна страва. |
Паштет на основі курячої печінки й овочів, доповнений вершками та вершковим маслом. Вишуканих нот страві додає в`ялена вишня та розмарин. |
|
|
Французька м`ясна страва, яку ми готуємо на основі курячої печінки, філе й стегна курки, бекону та яєць. Смак страви доповнюють фісташки, в`ялена вишня та мікс прянощів. |
М`ясо для запікання
Домашня ковбаса зі свинини для запікання Ковбаса з відбірної свинини. Щоб підкреслити смак м`яса, ми обрали лише мінімальний набір спецій: сіль, перець та часник. |
|
|
Буженина зі свинини для запікання Соковита шия, для якої ми підібрали маринад на основі соєвого соусу та соусу Mississippi BBQ, який надає страві святкових нот. |
Фермерська качка, замаринована з медом, соусом унагі та апельсинами й фарширована яблуками. Пряних нот качці додає коріандр та сушений часник. |
|
|
Смак фермерського курчати ми підкреслили класичним маринадом та сумішшю спецій на основі звичайної та копченої паприки, сушеного часнику та чорного перцю. |