Сезон відкрито: рецепти шашлику з курятини
Поділитися:

Сезон відкрито: рецепти шашлику з курятини

Якщо ви шукаєте найсмачніший рецепт шашлику або бажаєте спробувати щось нове, ідеальним варіантом стане шашлик з курки. Рецепти, які підготувала для вас «М`ясторія», допоможуть приготувати соковиту, ароматну та надзвичайно ніжну курятину. 

Процес приготування шашлику варто починати завчасно. Крім вибору якісної курятини потрібно також виділити час на основний процес —  маринування. Тому радимо починати підготовку за день до запланованого барбекю, щоб результат вийшов неперевершеним.

Рецепти курячого шашлику від «М`ясторії» 

стаття_курячий_шашлик-04.jpg

Шашлик з курячих стегон у білому вині

Інгредієнти:

Курячі стегна помити, очистити від шкірки та кісточок. Цибулю нарізати півкільцями, додати його та всі спеції до курятини, ретельно перемішати. Для пікантності можна додати трохи перцю чилі (очистіть від насіння та наріжте кільцями). До стегон налити олію та вино, ще раз перемішати. Залишити маринуватися на 1 годину за кімнатної температури. Смажити на шампурах до готовності. Маринад надає курятині вишуканого смаку та ніжності.

Шашлик з курячих гомілок у соєвому соусі

Інгредієнти:

Для маринаду поєднуємо олію, соєвий соус, подрібнений часник та спеції. Перемішуємо та заливаємо курятину. Декілька хвилин вимішуємо, щоб маринад повністю покрив гомілки. Залишаємо в холодильнику мінімум на кілька годин або на ніч. Смажимо гомілки на грилі чи мангалі. Шашлик виходить соковитим та ароматним, з карамелізованою скоринкою ззовні.

Рецепт шашлику з курячого філе 

Інгредієнти:

Філе порізати на кубики. До курятини додати цибулю, нарізану півкільцями, подрібнений часник, сік одного лимона, томатну пасту, йогурт або кефір та спеції. Ретельно перемішати, щоб усі інгредієнти поєдналися, а цибуля пустила сік. Залишити маринуватися протягом 2-3 годин. Обсмажити на мангалі чи грилі. З цим рецептом ви назавжди забудете про розповсюджений стереотип, що куряче філе виходить сухим. Правильним маринад доведе протилежне й закохає у цю страву.

Курятина від «М`ясторії»

Крыло куриное в базиликовом маринаде (1).jpg

Щоб приготувати смачний курячий шашлик, потрібно правильно обрати м`ясо. Зверніть увагу на його запах та зовнішній вигляд — усе має вказувати на свіжість продукції. Також радимо обирати птицю, яка не була попередньо замороженою —  так шашлик вийде соковитим та насиченим за смаком.

В асортименті «М`ясторії» ви знайдете відбірну фермерську та домашню курятину. Просто додайте улюблений маринад та насолоджуйтесь смачним результатом. 

Якщо ви бажаєте приготувати шашлик і максимально заощадити час, ми маємо чудовий варіант — м`ясо та птиця, замариновані за фірмовими рецептами. Перевірені роками маринади та якісна курятина ідеально поєднуються, щоб ви отримали найсмачніші гастрономічні враження.

«М`ясторія» доставляє сиру та охолоджену продукцію кур`єром по території Києва, а для інших міст пропонуємо доставку до найближчого відділення пошти. Ваше замовлення буде запаковано в спеціальні термобокси, які збережуть свіжість та якість м`яса.

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.