Корисне про м'ясо

Сезон відкрито: рецепти шашлику з курятини
Якщо ви шукаєте найсмачніший рецепт шашлику або бажаєте спробувати щось нове, ідеальним варіантом стане шашлик з курки. Рецепти, які підготувала для вас «М`ясторія», допоможуть приготувати соковиту, ароматну та надзвичайно ніжну курятину.
В`ялене м`ясо: готуємо делікатес вдома
Сьогодні в`ялене м`ясо перетворилося на вишуканий делікатес (на рівні з хамоном і прошуто). У цій статті пропонуємо розглянути основні способи та рецепти, як приготувати в`ялене м`ясо в домашніх умовах.
Смачніше, ніж шашлик: як приготувати ребра
Якщо ви також шукаєте спосіб, як приготувати ребра з апетитною скоринкою, щоб м`ясо легко відділялося від кісточки, було соковитим та ароматним — «М`ясторія» підготувала найкращі рецепти, які підійдуть для домашньої вечері та святкового столу.
Плов з куркою: ідеальна альтернатива улюбленій страві
Набрид звичайний плов? Хочеться приготувати улюблену страву, але в кілька разів швидше та з доступних інгредієнтів? Тоді вам на допомогу прийде альтернативна версія плову, яка точно припаде до вподоби кожному.
Гуляш по-угорськи: відчуйте традиції на смак
Гуляш — це традиційна страва, яка зробила угорську кухню популярною у світі. Якщо ви досі не знаєте, як приготувати гуляш, щоб він вийшов соковитим та смачним, пропонуємо кілька варіантів класичного рецепта.
Прості рецепти на кожен день: як приготувати куряче філе
Куряче філе є однією з найбільш універсальних, поживних і смачних страв. Швидкий перекус чи вишукана вечеря — філе стане чудовим варіантом для будь-якої нагоди.
Тушковане м`ясо: створюємо кулінарний запас
Сьогодні тушковане м`ясо — це швидка та практична страва, яка може виручити в потрібний момент. Тому стане чудовим варіантом для швидкого перекусу, пікніка або вечері без світла.
Ідеальний стейк: як приготувати вдома?
Для того, щоб навчити, як приготувати стейк, вам знадобиться лише відбірна яловичина, трохи навичок та мінімум інгредієнтів.
Приготувати делікатес просто: рецепти з кроликом
У «М`ясторії» впевнені, що існує лише два типи людей: перші обожнюють страви з кролика, а інші просто не куштували його приготованим правильно.