Нова колекція бургерів від «М`ясторії»
Поділитися:

Нова колекція бургерів від «М`ясторії»

«М`ясторія» — це ледь не єдиний ресторан у Києві, де можна скуштувати бургери з витриманою мармуровою яловичиною. Біфштекси ми готуємо з тієї ж преміальної яловичини, з якої виготовляємо наші стейки. Ферментація залежно від виду витримки (суха чи волога) триває 14-45 днів. 

Наші бургери завжди були популярними серед наших гостей, але занадто «класичними». Тому бренд-шеф «М`ясторії» підготував до запуску нову колекцію бургерів. У їхній основі ті ж біфштекси з відбірної витриманої яловичини, але в новому і сучасному амплуа. 

Що змінилося?

  • булочка бріош. Її виготовляють за авторським рецептом, щоб вона була повітряною та ніжною. Кожну половинку ми змащуємо фермерським вершковим маслом та запікаємо в грилі;
  • оригінальні поєднання. Камамбер та груша, індичка з сальсою із перців, солодкий цибулевий конфітюр та пікантний гірчичний огірок і багато інших — це привід відкрити для себе бургери по-новому;
  • більше соусів. Тепер у кожному бургері поєдналося кілька фірмових соусів, які вигідно підкреслюють смак основного інгредієнта.

Кожен бургер подається з хрумкою картоплею або бататом фрі, а також класичним соусом. 

Які вони — нові бургери?

Бургер Класичний

Ваш улюблений бургер з класичним яловичим біфштексом кардинально змінив імідж. Тепер до його складу ми додали бекон, багато сиру Чеддер, пікантний гірчичний огірок, свіжі овочі та три нові соуси: гостро-солодкий Mississippi BBQ, пікантний Beef та сирний Чеддер. 

Класичний бургер Мясторія_03 (1).jpg

Бургер BeegBeef з беконом_03.jpg

Бургер Big Beef

Big Beef — це той бургер, який втамує навіть найбільший апетит. Два яловичі біфштекси, багато тягучого сиру, золотистий бекон, цибулевий конфітюр, хрумкий гірчичний огірок, томат та листя шпинату. А ще поєднання трьох соусів — Mississippi BBQ, Beef і Чеддер.

Бургер з томленою яловичиною

Томлений протягом 4,5 годин стейк Особуко, який буквально розпадається на волокна, ми доповнюємо свіжими овочами, цибулевим конфітюром, гірчичним огірком і фірмовими соусами Beef та Mississippi BBQ.

Бургер Чіріоле з томленою яловичиною_03.jpg

Бургер з витриманою яловичиною_03.jpg

Бургер з яловичиною Dry-aged

Головна особливість цього бургера — спосіб дозрівання яловичини. Мармурову яловичину ми витримуємо у камері з гімалайською сіллю від 21 до 45 днів, щоб вона набула особливого смаку та ніжності. Її підкреслює Чеддер, помідор, салат Ромен, цибуля Марс і маринований гірчичний огірок. Два соуси (Beef і Mississippi BBQ) додають страві вишуканості й пікантності.

Бургер з індичкою та копченим сиром

Соковитий і ніжний біфштекс з індички вигідно поєднався з сальсою із печених солодких перців, хрумким беконом на грилі та копченим сиром Рамзес. Соуси Світ-чилі майо та Унагі утворюють ідеальний мікс, що підкреслює оригінальні смакові поєднання.

Бургер_з_індичкою_03.jpg

Бургер з камамбером_03 (1).jpg

Бургер з камамбером та грушевим чатні

Вершково-гострий сир Камамбер, запечений у хрумкому паніруванні, стане чудово вегетаріанською альтернативою класичному біфштексу. Його смак доповнює чатні з груші, солодкуватий цибулевий конфітюр і листя руколи.

І це ще не все!

Сирний мелт с цибулевим конфітюром_03.jpg

Окрім нових бургерів, у меню «М`ясторії» тепер ви знайдете також фірмові сендвічі. Кожен із них подаємо з картоплею фрі та кетчупом, що робить страву повноцінним ланчем або вечерею.

У нашому асортименті:

  • мелт із сиром та цибулевим конфітюром. Дует сирів Чеддер та Горгонзола, підкреслений солодкуватим цибулевим конфітюром, соусами Песто й Чеддер.
  • рубен сендвіч з бріскетом. Для культового американського сендвіча ми готуємо яловичину протягом семи днів, потім обсмажуємо на грилі й доповнюємо капустою карі, гірчичним огірком і медово-гірчичним соусом.

Скуштувати бургери й сендвічі можна безпосередньо в ресторані «М`ясторія», а також замовити самовивозом або з доставкою додому. Куштуйте різні, щоб обрати улюблений і знову закохатися в знайому страву!

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.