Корисне про м'ясо

Вареники: фастфуд по-українськи
Вареники — це справжній український фастфуд. Тоненьке тісто, соковита начинка, поживність та рецепти на будь-який смак - це те, за що вареники так полюбляють у кожній родині. Правильні й смачні рецепти вареників від «М`ясторії» допоможуть приготувати бездоганну страву з нуля, щоб порадувати себе та рідних.
Відбивні: найсмачніші рецепти на щодень
Страва, яку без винятку полюбляє кожен: відбивні завоювали особливе місце на українському столі. Хочете дізнатися секрети приготування найсмачніших відбивних або бажаєте урізноманітнити звичну страву? У цій статті ми поділимося порадами і лайфхаками від нашого шефа.
День народження «М`ясторії» на Позняках
«М`ясторія» на вулиці Ахматової — це перший заклад від мережі, якому вже 12 вересня виповнюється 8 років. Запрошуємо розділити цей день з нами!
В`яленості від «М`ясторії»: справжній м`ясний делікатес
Чудова новина для всіх поціновувачів м`ясних страв. «М`ясторія» запустила в продаж три новинки сиров`яленої продукції. Нові страви з легкістю стануть вашими фаворитами й подарують нові смакові враження.
Барбекю на Теремках!
Запрошуємо на справжнє БАРБЕКЮ-ПАТІ посеред міста! Першого вересня збираємося на Теремках, щоб посмажити відбірне м`ясо, скуштувати смаколики від партнерів та продегустувати напої.
Новинки від «М`ясторії»: ковбаски для грилю
Барбекю за 5 хвилин? Легко! З новинками від «М`ясторії» приготувати соковиті, ароматні та смачні ковбаски на грилі можна за кілька хвилин. Вам залишається лише обсмажити їх до золотистої скоринки та насолоджуватися.
Каре телятини: таємниці вишуканого смаку
Найсмачніша, найсоковитіша і найніжніша частина телятини… Якщо ви досі не знаєте, як приготувати каре телятини вдома — радимо не гаяти часу і обирати спосіб приготування до смаку з нашої спеціальної добірки від шефа «М`ясторії».
М`ясо по-тайськи: гастрономічна подорож
Тайська кухня поєднала у собі пікантність, ароматні спеції та східні аромати. Якщо ви бажаєте не лише спробувати, а й приготувати традиційну тайську страву власноруч — пропонуємо почати з м`яса по-тайський.
Біфштекс рубаний Абердин
У світі існують десятки видів біфштексів. Більшість із них нічим не схожі на звичну для нас рублену котлету — їх готують із цільного шматка м`яса і подають як окрему страву. Проте серед усіх варіантів приготування, найвідомішим залишається біфштекс Абердин.