Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
Поділитися:

Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!

Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! Один тиждень щомісяця ми будемо перераховувати 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!

Дати проведення благодійної акції:

22.01.2024 - 28.01.2024
19.02.2024 - 25.02.2024
25.03.2024 -31.03.2024

Про ініціативу

Щедрий Вівторок (ЩВ) — це частина глобального благодійного руху #GivingTuesday, який обʼєднує людей заради допомоги один одному. Він виник у 2012 році у США.

Ініціатором запровадження Щедрого Вівторка в Україні стали Zagoriy Foundation у 2018 р. Щоб це стало можливим, вони об'єдналися з БФ «Таблеточки», Українським форумом благодійників та «Клубом Добродіїв» у підписанні спільного меморандуму між українським комʼюніті благодійників і головним офісом Щедрого Вівторка у США.

Задача Zagoriy Foundation в рамках ЩВ — популяризація руху серед українців та підвищення обізнаності, як можна долучитись та чому важливо підтримувати ініціативу.

Нехай добро звучить голосно!

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!