Корисне про м'ясо

Гранатовий соус

Інгредієнти:

  • Гранатовий сік - 500 мл
  • Лимонний сік - за смаком
  • Крохмаль - 1 ч. Ложка
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль і спеції - за смаком

Соус Сацебелі по-новому

Інгредієнти:


Церемонія ребер у М`ясторії
Фірмові ребра у «М`ясторіі» від бренд-шефа ресторану заслуговують на особливу увагу наших улюблених м`ясоїдів. Авторський маринад, правильна прожарка і добре підібрані соуси створюють у результаті ніжну і соковиту текстуру страви, а неперевершений м`ясний смак і аромат завершують цей гастрономічний шедевр.
Баттерстейк: справа не лише в маслі
Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як отруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією і про те, як цей кулінарний хід додає стейку витончений аромат і неперевершений смак.
Продуманий до дрібниць: рецепт біфштекса
М`ясо - безпрограшний вибір, якщо заплановані дружні посиденьки або романтичне побачення. Розповідаємо, як приготувати біфштекс в домашніх умовах краще, ніж в ресторанах.
Важко відмовитися: телятина в духовці
Наш девіз - жодного дня без м'яса. Телятина, запечена в духовці, - прекрасне рішення і для святкового столу, і для суботньої сімейної вечері, і для зустрічі улюблених друзів.
Кулінарне блаженство: медальйони з телятини
Які плани на вечерю? Келих гідного вина, найніжніші медальйони з телятини, вітамінний салат і потріскування дров у каміні.
Плани на вечерю: ковбаски в духовці
Ароматні ковбаски, закінчуються соками - це історія про маленьких гріхах, які варто собі дозволяти. І про кулінарному спокусу, яке збуджує апетит.
Смачно до божевілля: технологія «су-від»
Висока кухня сьогодні - це не тільки зірки Мішлен або гучні імена шеф-кухарів. Це алхімія смаку, що народжується завдяки унікальним технологіям. Таким, як «су-вид».