Корисне про м'ясо

Церемонія ребер у М`ясторії
Фірмові ребра у «М`ясторіі» від бренд-шефа ресторану заслуговують на особливу увагу наших улюблених м`ясоїдів. Авторський маринад, правильна прожарка і добре підібрані соуси створюють у результаті ніжну і соковиту текстуру страви, а неперевершений м`ясний смак і аромат завершують цей гастрономічний шедевр.
Баттерстейк: справа не лише в маслі
Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як отруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією і про те, як цей кулінарний хід додає стейку витончений аромат і неперевершений смак.
Продуманий до дрібниць: рецепт біфштекса
М`ясо - безпрограшний вибір, якщо заплановані дружні посиденьки або романтичне побачення. Розповідаємо, як приготувати біфштекс в домашніх умовах краще, ніж в ресторанах.
Важко відмовитися: телятина в духовці
Наш девіз - жодного дня без м'яса. Телятина, запечена в духовці, - прекрасне рішення і для святкового столу, і для суботньої сімейної вечері, і для зустрічі улюблених друзів.
Кулінарне блаженство: медальйони з телятини
Які плани на вечерю? Келих гідного вина, найніжніші медальйони з телятини, вітамінний салат і потріскування дров у каміні.
Плани на вечерю: ковбаски в духовці
Ароматні ковбаски, закінчуються соками - це історія про маленьких гріхах, які варто собі дозволяти. І про кулінарному спокусу, яке збуджує апетит.
Смачно до божевілля: технологія «су-від»
Висока кухня сьогодні - це не тільки зірки Мішлен або гучні імена шеф-кухарів. Це алхімія смаку, що народжується завдяки унікальним технологіям. Таким, як «су-вид».
Дуже по-французьки: гратен
Запіканка з ніжною начинкою з ніжної картоплі з вершковим ароматом і хрусткою сирною скоринкою - ідеальний варіант сімейної вечері або частування для гостей.
Рецепти засолювання сала, до яких ви будете повертатися знову і знову
Українці за обидві щоки наминали домашнє сало, німці без розуму від Шпека, балканські слов'яни - від сланіни, а італійці складають оди Лардо. Сенс, втім, однаковий: не володіючи яскраво вираженим смаком, сало охоче вбирає в себе всі смакові відтінки, які дарують йому ароматні спеції і сіль.