Соус із червоним вином

Соус с красным вином.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Чистимо та дрібно нарізаємо цибулю. Можна використовувати як звичайну ріпчасту цибулю, так і цибулю-шалот або цибулю-порей для більш вишуканого смаку.

2. У сотейнику розігріваємо оливкову олію, висипаємо туди цибулю та обсмажуємо 5-7 хвилин на слабкому вогні.

3. Коли цибуля стане м'якою та трохи змінить колір, додаємо в сотейник вино та тушкуємо 10 хвилин після закипання.

4. В окремій посудині змішуємо вершкове масло з борошном до однорідної консистенції. Дуже легко зробити це виделкою або вінчиком для збивання. Отриману кашу відправляємо в сотейник з цибулею та вином. Не забуваємо регулярно та ретельно перемішувати соус.

5. Через пару хвилин додаємо подрібнену петрушку, сіль та перець. Якщо Ви хочете, щоб соус вийшов більш пряним, додайте улюблені спеції. Не бійтеся експериментувати!

6. Остиглий соус пропускаємо крізь сито.


Прекрасно доповнює страви зі смаженого м'яса — свинини, яловичини, баранини. Смачного!


Ви також можете замовити в нашому магазині готові соуси на основі червоного вина.

Також рекомендуємо: