Медальйони з баранини
Поділитися:

Медальйони з баранини

Медальоны из баранины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Баранячу вирізку нарізаємо шматочками середнього розміру, попередньо промивши теплою водою. Підсмажуємо м’ясо в сотейнику з високими бортами та потовщеним дном.

2. Перець очищуємо від шкірки. Для цього кладемо його в гарячу воду приблизно на 10 хвилин або в мікрохвильову піч на 2 хвилини. Це процес розм'якшить овоч і шкірка легко відокремиться від плоду. Очищений перець нарізаємо соломкою.

3. Оливки нарізаємо кільцями (кожну оливку — на 3-4 частини). Будьте уважні, обираючи оливки: вони не повинні бути пофарбованими в чорний колір штучно, як це роблять багато виробників. Натуральні оливки мають не чорне, а буре забарвлення.

4. Коли м'ясо почне рум'янитися, відправляємо в сотейник з бараниною перець та оливки.

5. Вливаємо бульйон. Якщо у вас немає бульйону, його можна замінити звичайною кип'яченою водою, але смак страви вийде не таким насиченим.

6. Видавлюємо в сотейник сік лимона. Щоб лимон віддав більше соку, попередньо нагріваємо його 30 секунд в мікрохвильовій печі.

7. Додаємо тростинний цукор, чебрець, сіль і борошно. Готуємо помішуючи, доки м'ясо не стане м’яким.


Страва готова. Смачного!



Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!