Медальйони з баранини
Поділитися:

Медальйони з баранини

Медальоны из баранины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Баранячу вирізку нарізаємо шматочками середнього розміру, попередньо промивши теплою водою. Підсмажуємо м’ясо в сотейнику з високими бортами та потовщеним дном.

2. Перець очищуємо від шкірки. Для цього кладемо його в гарячу воду приблизно на 10 хвилин або в мікрохвильову піч на 2 хвилини. Це процес розм'якшить овоч і шкірка легко відокремиться від плоду. Очищений перець нарізаємо соломкою.

3. Оливки нарізаємо кільцями (кожну оливку — на 3-4 частини). Будьте уважні, обираючи оливки: вони не повинні бути пофарбованими в чорний колір штучно, як це роблять багато виробників. Натуральні оливки мають не чорне, а буре забарвлення.

4. Коли м'ясо почне рум'янитися, відправляємо в сотейник з бараниною перець та оливки.

5. Вливаємо бульйон. Якщо у вас немає бульйону, його можна замінити звичайною кип'яченою водою, але смак страви вийде не таким насиченим.

6. Видавлюємо в сотейник сік лимона. Щоб лимон віддав більше соку, попередньо нагріваємо його 30 секунд в мікрохвильовій печі.

7. Додаємо тростинний цукор, чебрець, сіль і борошно. Готуємо помішуючи, доки м'ясо не стане м’яким.


Страва готова. Смачного!



Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!