Медальйони з баранини
Поділитися:

Медальйони з баранини

Медальоны из баранины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Баранячу вирізку нарізаємо шматочками середнього розміру, попередньо промивши теплою водою. Підсмажуємо м’ясо в сотейнику з високими бортами та потовщеним дном.

2. Перець очищуємо від шкірки. Для цього кладемо його в гарячу воду приблизно на 10 хвилин або в мікрохвильову піч на 2 хвилини. Це процес розм'якшить овоч і шкірка легко відокремиться від плоду. Очищений перець нарізаємо соломкою.

3. Оливки нарізаємо кільцями (кожну оливку — на 3-4 частини). Будьте уважні, обираючи оливки: вони не повинні бути пофарбованими в чорний колір штучно, як це роблять багато виробників. Натуральні оливки мають не чорне, а буре забарвлення.

4. Коли м'ясо почне рум'янитися, відправляємо в сотейник з бараниною перець та оливки.

5. Вливаємо бульйон. Якщо у вас немає бульйону, його можна замінити звичайною кип'яченою водою, але смак страви вийде не таким насиченим.

6. Видавлюємо в сотейник сік лимона. Щоб лимон віддав більше соку, попередньо нагріваємо його 30 секунд в мікрохвильовій печі.

7. Додаємо тростинний цукор, чебрець, сіль і борошно. Готуємо помішуючи, доки м'ясо не стане м’яким.


Страва готова. Смачного!



Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.