Гранатовий соус
Поділитися:

Гранатовий соус

Гранатовый соус.jpg

Інгредієнти:

  • Гранатовий сік - 500 мл
  • Лимонний сік - за смаком
  • Крохмаль - 1 ч. Ложка
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль і спеції - за смаком

Приготування:

1. Половину гранатового соку змішати з цукром, а другу половину — з крохмалем в різних ємностях.

2. Коли обидва соусу стануть однорідними, сік з крохмалем влити обережно до соку з цукром і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

3. Додати лимонний сік, спеції і сіль. Гарненько розмішати.

4. Уварювати на слабкому вогні до загусання 5-7 хвилин.

5. У готовий гранатовий соус можна додати трохи гранатових зерен для краси.


Гранатовий соус чудово поєднується зі стравами з м'яса і риби, а також є хорошим маринадом для приготування шашлику. Смачного!


Готові соуси на основі гранатового соку Ви можете замовити в нашому магазині:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та гранатового соку


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.