Гранатовий соус
Поділитися:

Гранатовий соус

Гранатовый соус.jpg

Інгредієнти:

  • Гранатовий сік - 500 мл
  • Лимонний сік - за смаком
  • Крохмаль - 1 ч. Ложка
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль і спеції - за смаком

Приготування:

1. Половину гранатового соку змішати з цукром, а другу половину — з крохмалем в різних ємностях.

2. Коли обидва соусу стануть однорідними, сік з крохмалем влити обережно до соку з цукром і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

3. Додати лимонний сік, спеції і сіль. Гарненько розмішати.

4. Уварювати на слабкому вогні до загусання 5-7 хвилин.

5. У готовий гранатовий соус можна додати трохи гранатових зерен для краси.


Гранатовий соус чудово поєднується зі стравами з м'яса і риби, а також є хорошим маринадом для приготування шашлику. Смачного!


Готові соуси на основі гранатового соку Ви можете замовити в нашому магазині:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та гранатового соку


Статті та рецепти

  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
  • Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
    Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.