Гранатовий соус
Інгредієнти:
- Гранатовий сік - 500 мл
- Лимонний сік - за смаком
- Крохмаль - 1 ч. Ложка
- Цукор - 2 ст. ложки
- Сіль і спеції - за смаком
Приготування:
1. Половину гранатового соку змішати з цукром, а другу половину — з крохмалем в різних ємностях.
2. Коли обидва соусу стануть однорідними, сік з крохмалем влити обережно до соку з цукром і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
3. Додати лимонний сік, спеції і сіль. Гарненько розмішати.
4. Уварювати на слабкому вогні до загусання 5-7 хвилин.
5. У готовий гранатовий соус можна додати трохи гранатових зерен для краси.
Гранатовий соус чудово поєднується зі стравами з м'яса і риби, а також є хорошим маринадом для приготування шашлику. Смачного!
Готові соуси на основі гранатового соку Ви можете замовити в нашому магазині:
Соус натуральний з порічок та гранатового соку