Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком
Поділитися:

Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком

Китайский кисло-сладкий соус с апельсиновым соком.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. У сотейнику змішуємо цукор, оцет і томатну пасту. Добре розмішуємо та тушкуємо 5-7 хвилин. Для кращого результату використовуйте тростинний цукор, він корисніший за звичайний білий та має неповторний аромат.

2. Додаємо соєвий соус, апельсиновий сік та очищений тертий корінь імбиру. Якщо Ви не любите апельсиновий сік, візьміть замість нього ананасовий.

3. В окремій посудині змішуємо борошно з водою кімнатної температури. Вливаємо тонкою цівкою в сотейник, повільно помішуючи соус.

4. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

5. Коли соус почне змінювати свою консистенцію, його можна знімати з вогню.


Соус матиме солодкий смак з ніжною кислинкою. Подаємо його гарячим до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити також і готові кисло-солодкі соуси:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і гранатового соку

Соус натуральний з брусниці

Статті та рецепти

  • Ідеальний стейк на сковороді
    Навіть якщо у вас немає духовки та сковорідки-гриль, завжди можна підсмажити стейк на звичайній сковорідці! М`ясторія ділиться простими порадами про те, як приготувати соковитий стейк удома на плиті.
  • Стейк у духовці: поради та переваги
    Стейк із духовки - це легко, смачно та корисно! «М`ясторія» розповідає про приготування стейків у духовці: від підготовки до рецептів та порад.
  • Чат-бот «М`ясторії»: як замовити нашу продукцію в Телеграмі
    У М`ясторії зявився чат-бот - дізнайтесь, як замовити доставку в Телеграмі!