Італійський томатний соус

Итальянский томатный соус.jpg

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Часник - 3 зубчики
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Консервовані томати - 800 г
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Свіжі томати - 4 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком


Приготування:

1. Цибулю чистимо та нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії 5-7 хвилин, щоб вона трохи змінила колір і розм’якла.

2. У сковороду з цибулею додаємо подрібнений часник, сіль і перець.

3. Очищуємо від шкірки свіжі томати, дрібно їх нарізаємо, відправляємо на сковороду до цибулі і часнику, перемішуємо. Порада: щоб легко зняти шкірку з помідорів, кладемо їх в окріп, а потім обливаємо холодною водою.

4. Додаємо орегано, консервовані помідори без шкірки (знімати шкірку з консервованих помідорів зовсім не складно), томатну пасту та цукор.

5. Тушкуємо протягом 15-20 хвилин.

6. Коли соус перетвориться на однорідну масу, а вся вода випарується — соус буде готовий до вживання.


Подаємо до смаженого м'яса, пасти або лазаньї. Смачного!


Також Ви можете вибрати готовий томатний соус у нашому магазині:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр



Також рекомендуємо: