Тушковані баранячі ребра з айвою

Тушеные бараньи ребра с айвой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

Почати готувати страву краще за кілька годин до вечері, щоб ребра вдосталь промаринувалися.

  1. Ребра молодого баранчика, миємо та обсушуємо паперовим рушником.

  2. Готуємо маринад: змішуємо сік половини лимона, столову ложку оливкової олії, 4 подрібнених зубчики часнику, цукор, спеції, сіль та перець.

  3. Реберця викладаємо у глибоку посудину, заливаємо маринадом, перемішуємо та накриваємо кришкою або харчовою плівкою. Залишаємо в прохолодному місці на декілька годин для маринування.

  4. Цибулю обсмажуємо на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору, додаємо цілі зубчики часнику та моркву, нарізану півкільцями завтовшки півсантиметра. Айву ріжемо частинками (один плід — приблизно на 8 частинок) і додаємо до інших овочів.

  5. Окремо обсмажуємо ребра з кожного боку.

  6. Викладаємо усе шарами в жаровню, притрушуємо зі спеціями та заливаємо невеликою кількістю води.

  7. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.


Подаємо ребра на великій тарілці з овочевим гарніром. Смачного!


Також рекомендуємо: