Медово-гірчичний соус
Поділитися:

Медово-гірчичний соус

Медово-горчичный соус.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Беремо ємність для соусу об'ємом не менше 200 мл, інакше змішувати соус буде незручно.

2. У зручний соусник наливаємо мед. Для кращого результату використовуйте свіжий натуральний мед будь-якого сорту. Також можна змішати декілька сортів меду - це зробить смак соусу більш насиченим.

3. До меду додаємо лимонний сік і гірчицю, перемішуємо. Використовуйте французьку гірчицю, але як альтернативу можна використовувати звичайну гірчицю або гірчичний порошок.

4. Подрібнений часник додаємо до меду з соком. Ретельно перемішуємо або збиваємо блендером.


Завдяки цьому соусу Ваші м’ясні страви будуть ще більш ароматними. Смачного!


Також Ви можете замовити готові соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.