Медово-гірчичний соус

Медово-горчичный соус.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Беремо ємність для соусу об'ємом не менше 200 мл, інакше змішувати соус буде незручно.

2. У зручний соусник наливаємо мед. Для кращого результату використовуйте свіжий натуральний мед будь-якого сорту. Також можна змішати декілька сортів меду - це зробить смак соусу більш насиченим.

3. До меду додаємо лимонний сік і гірчицю, перемішуємо. Використовуйте французьку гірчицю, але як альтернативу можна використовувати звичайну гірчицю або гірчичний порошок.

4. Подрібнений часник додаємо до меду з соком. Ретельно перемішуємо або збиваємо блендером.


Завдяки цьому соусу Ваші м’ясні страви будуть ще більш ароматними. Смачного!


Також Ви можете замовити готові соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Також рекомендуємо: