Медово-гірчичний соус
Інгредієнти:
Приготування:
1. Беремо ємність для соусу об'ємом не менше 200 мл, інакше змішувати соус буде незручно.
2. У зручний соусник наливаємо мед. Для кращого результату використовуйте свіжий натуральний мед будь-якого сорту. Також можна змішати декілька сортів меду - це зробить смак соусу більш насиченим.
3. До меду додаємо лимонний сік і гірчицю, перемішуємо. Використовуйте французьку гірчицю, але як альтернативу можна використовувати звичайну гірчицю або гірчичний порошок.
4. Подрібнений часник додаємо до меду з соком. Ретельно перемішуємо або збиваємо блендером.
Завдяки цьому соусу Ваші м’ясні страви будуть ще більш ароматними. Смачного!
Також Ви можете замовити готові соуси на основі меду та гірчиці:
Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі
Соус натуральний гірчичний гострий
Соус натуральний гірчично-медовий
Соус натуральний гірчичний до м'яса