Баранячі реберця з зеленим горошком
Поділитися:

Баранячі реберця з зеленим горошком

Бараньи ребрышки с зеленым горошком.jpg

Інгредієнти:

  • Баранячі ребра – 12 шт.
  • Зелений горошок – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Вершки – 100 мл
  • Свіжа зелень – пучок
  • Спеції, сіль та перець – за смаком

Приготування:

1. Ребра обсмажуємо на сковороді на вершковому маслі з кожного боку до появи золотистої скоринки.

2. Обливаємо окропом консервований або заморожений зелений горошок і  змішуємо з вершками та дрібно нарізаною зеленню.

3. Викладаємо на тарілку соус-гарнір із зеленого горошку та реберця.

4. Готову страву солимо та додаємо свіжозмелений перець безпосередньо перед подачею, щоб м'ясо не віддало сік завчасно.

5. Прикрашаємо страву свіжою зеленню.


Подаємо до столу. Смачного!




Статті та рецепти

  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
  • Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
    Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.