Корисне про м'ясо
Категорії
Соус із червоним вином
Інгредієнти:
- Червоне сухе вино – 500 мл
- Оливкова олія – 1,5 ст. л.
- Цибуля – 2 шт.
- Вершкове масло – 40 г
- Пшеничне борошно – 1 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль та перець – за смаком
Стейк із баранини
Інгредієнти:
- Бараняча вирізка – 1 кг
- Ігристе вино – 500 мл
- Соняшникова олія – 3 ст. л.
- Цибуля – 1 кг
- Морква – 1 кг
- Цвітна капуста – 1 кг
- Свіжа зелень – пучок
- Спеції, сіль та перець – за смаком
Медово-гірчичний соус
Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком
Інгредієнти:
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Оцет - 2 ст. л.
- Томатна паста чи кетчуп - 1 ст. л.
- Апельсиновий сік - 3 ст. л.
- Кукурудзяне борошно - 1 ч. л.
- Невеликий корінь імбиру - 1 шт.
- Вода - 4 ст. л.
Італійський томатний соус
Інгредієнти:
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Часник - 3 зубчики
- Червона цибуля - 1 шт.
- Консервовані томати - 800 г
- Орегано - 1 ст. л.
- Свіжі томати - 4 шт.
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком
Гранатовий соус
Інгредієнти:
- Гранатовий сік - 500 мл
- Лимонний сік - за смаком
- Крохмаль - 1 ч. Ложка
- Цукор - 2 ст. ложки
- Сіль і спеції - за смаком
Соус Сацебелі по-новому
Інгредієнти:
- Помідори - 2 кг
- Червоний перець - 2 стручки
- Свіжа зелень - за смаком
- Часник - 6 зубчиків
- Спеції, сіль та перець - за смаком