Тушкована картопля зі свинячими реберцями
Поділитися:

Тушкована картопля зі свинячими реберцями

Тушеная картошка со свиными ребрышками.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячі ребра промиваємо та нарізаємо шматочками середніх розмірів.

2. На сковороді з соняшниковою олією обсмажуємо реберця з усіх боків. М'ясо повинно змінити колір, стати рум'яним. Після обсмаження перекладаємо його в глибоку сковорідку, казан або зручну каструлю.

3. Картоплю ріжемо часточками, цибулю - півкільцями, моркву - дрібною соломкою або натираємо на грубій тертці.

4. На сковороді, де ми раніше готували ребра, підсмажуємо цибулю та моркву, додаємо туди томатну пасту. Сковороду мити не потрібно: навіть краще, якщо овочі тушкуватимуться на тому ж маслі, що й м'ясо. Після обсмажування овочі повинні залишитися дещо сирими, адже далі вони готуватимуться з м'ясом.

5. У казан до ребер додаємо тушковану томатну заправку та картоплю. Заливаємо водою (вона має повністю покрити овочі та м'ясо). Тушкуємо на слабкому вогні протягом 50 хвилин.

6. Приблизно за 5 хвилин до закінчення приготування солимо та додаємо спеції. Прибираємо з вогню, залишаємо нашу страву ненадовго, щоб вона стала більш насиченою.

Смачного!





Статті та рецепти

  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!
  • Нове відкриття: Meat Bar від «М`ясторія»
    Зустрічайте ще одне смачне місце, де можна скуштувати бургери, шаурму, м`ясні страви, набори для компаній та стейки. Заклад розташувався на фуд-корті ТРЦ Piramida.
  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!