Тушкована картопля зі свинячими реберцями
Поділитися:

Тушкована картопля зі свинячими реберцями

Тушеная картошка со свиными ребрышками.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячі ребра промиваємо та нарізаємо шматочками середніх розмірів.

2. На сковороді з соняшниковою олією обсмажуємо реберця з усіх боків. М'ясо повинно змінити колір, стати рум'яним. Після обсмаження перекладаємо його в глибоку сковорідку, казан або зручну каструлю.

3. Картоплю ріжемо часточками, цибулю - півкільцями, моркву - дрібною соломкою або натираємо на грубій тертці.

4. На сковороді, де ми раніше готували ребра, підсмажуємо цибулю та моркву, додаємо туди томатну пасту. Сковороду мити не потрібно: навіть краще, якщо овочі тушкуватимуться на тому ж маслі, що й м'ясо. Після обсмажування овочі повинні залишитися дещо сирими, адже далі вони готуватимуться з м'ясом.

5. У казан до ребер додаємо тушковану томатну заправку та картоплю. Заливаємо водою (вона має повністю покрити овочі та м'ясо). Тушкуємо на слабкому вогні протягом 50 хвилин.

6. Приблизно за 5 хвилин до закінчення приготування солимо та додаємо спеції. Прибираємо з вогню, залишаємо нашу страву ненадовго, щоб вона стала більш насиченою.

Смачного!





Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!