Тушкована картопля зі свинячими реберцями
Поділитися:

Тушкована картопля зі свинячими реберцями

Тушеная картошка со свиными ребрышками.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячі ребра промиваємо та нарізаємо шматочками середніх розмірів.

2. На сковороді з соняшниковою олією обсмажуємо реберця з усіх боків. М'ясо повинно змінити колір, стати рум'яним. Після обсмаження перекладаємо його в глибоку сковорідку, казан або зручну каструлю.

3. Картоплю ріжемо часточками, цибулю - півкільцями, моркву - дрібною соломкою або натираємо на грубій тертці.

4. На сковороді, де ми раніше готували ребра, підсмажуємо цибулю та моркву, додаємо туди томатну пасту. Сковороду мити не потрібно: навіть краще, якщо овочі тушкуватимуться на тому ж маслі, що й м'ясо. Після обсмажування овочі повинні залишитися дещо сирими, адже далі вони готуватимуться з м'ясом.

5. У казан до ребер додаємо тушковану томатну заправку та картоплю. Заливаємо водою (вона має повністю покрити овочі та м'ясо). Тушкуємо на слабкому вогні протягом 50 хвилин.

6. Приблизно за 5 хвилин до закінчення приготування солимо та додаємо спеції. Прибираємо з вогню, залишаємо нашу страву ненадовго, щоб вона стала більш насиченою.

Смачного!





Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.