Соус Аліолі
Поділитися:

Соус Аліолі

Соус Алиоли.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Часник, зелень та сіль розтираємо в дерев'яній ступці до утворення однорідної маси.

2. Вміст ступки перекладаємо у чашу блендера.

3. Додаємо туди масло, лимонний сік, яєчні жовтки та збиваємо блендером до консистенції густоти сметани.

Подавайте соус Аліолі до м'яса, птиці, риби та морепродуктів. Смачного!




Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!