Соус Аліолі
Поділитися:

Соус Аліолі

Соус Алиоли.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Часник, зелень та сіль розтираємо в дерев'яній ступці до утворення однорідної маси.

2. Вміст ступки перекладаємо у чашу блендера.

3. Додаємо туди масло, лимонний сік, яєчні жовтки та збиваємо блендером до консистенції густоти сметани.

Подавайте соус Аліолі до м'яса, птиці, риби та морепродуктів. Смачного!




Статті та рецепти

  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!
  • Холодець: готуємося до свят
    Ми зібрали універсальні рецепти, які допоможуть вам приготувати холодець вдома без зайвих зусиль. Порадуйте себе та рідних смачним делікатесом навіть без особливого приводу!