Соус Чилі для гурманів
Поділитися:

Соус Чилі для гурманів

Соус Чили для гурманов.jpg

Інгредієнти:

  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Цибуля червона - 1 шт.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Цимбопогон (лимонна трава) - 2 стебла
  • Імбирний корінь (тертий) - 1 ч. л.
  • Перець чилі - 1 шт.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Солодкий соус чилі - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Вода - 300 мл

Приготування:

1. Цибулю нарізаємо соломкою та обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Солимо.

2. Подрібнюємо часник, імбир, лимонну траву та перець чилі.

3. Додаємо до цибулі, перемішуємо.

4. Вливаємо соєвий соус і воду, додаємо цукор.

5. Наприкінці додаємо томатну пасту та соус чилі.

6. Коли соус загусне, подрібнюємо його блендером до однорідної консистенції. Прикрашаємо зеленню.

Чудово поєднується зі смаженим м'ясом, шашликом, а також із м'ясом, приготованим на грилі. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити готовий гострий соус:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Пряність на радість ТМ Вогняр




Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.