Домашній майонез без яєць
Поділитися:

Домашній майонез без яєць

Домашний майонез без яиц.jpg

Інгредієнти:

  • Борошно - 1 скл.
  • Оливкова олія - ​​8 ст. л.
  • Лимонний сік - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 2-3 ст. л.
  • Сіль - 2-3 ч. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Вода - 3 скл.

Приготування:

1. Борошно вищого ґатунку просіюємо крізь сито, висипаємо у каструлю.

2. Потрібну кількість води кип'ятимо та охолоджуємо. У каструлю з борошном наливаємо 3 столові ложки вже охолодженої води. Ретельно перемішуємо та залишаємо на 2 хвилини.

3. Туди ж виливаємо решту води, ставимо суміш на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню та залишаємо заготовку, доки вона не прохолоне.

4. Охолоджену оливкову олію вливаємо в чашу блендера, додаємо гірчицю, лимонний сік, сіль та цукор. Збиваємо.

5. Не зменшуючи обороти, маленькими порціями вливаємо суміш із борошна та води. Збиваємо ще 2 хвилини.

Майонез готовий до вживання. Смачного!


Для приготування домашнього майонезу Ви можете замовити у нашому магазині:

Соус натуральний гірчичний до м'яса


Статті та рецепти

  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
  • Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
    Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.