Домашній майонез без яєць
Поділитися:

Домашній майонез без яєць

Домашний майонез без яиц.jpg

Інгредієнти:

  • Борошно - 1 скл.
  • Оливкова олія - ​​8 ст. л.
  • Лимонний сік - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 2-3 ст. л.
  • Сіль - 2-3 ч. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Вода - 3 скл.

Приготування:

1. Борошно вищого ґатунку просіюємо крізь сито, висипаємо у каструлю.

2. Потрібну кількість води кип'ятимо та охолоджуємо. У каструлю з борошном наливаємо 3 столові ложки вже охолодженої води. Ретельно перемішуємо та залишаємо на 2 хвилини.

3. Туди ж виливаємо решту води, ставимо суміш на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню та залишаємо заготовку, доки вона не прохолоне.

4. Охолоджену оливкову олію вливаємо в чашу блендера, додаємо гірчицю, лимонний сік, сіль та цукор. Збиваємо.

5. Не зменшуючи обороти, маленькими порціями вливаємо суміш із борошна та води. Збиваємо ще 2 хвилини.

Майонез готовий до вживання. Смачного!


Для приготування домашнього майонезу Ви можете замовити у нашому магазині:

Соус натуральний гірчичний до м'яса


Статті та рецепти

  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!
  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!
  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!