Поділитися:
Цитрусовий соус із медом
Інгредієнти:
- Вершкове масло - 3 ст. л.
- Ріпчаста цибуля - 1 шт.
- Мед - 1/3 скл.
- Лимонний сік - 3 ст. л.
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Апельсинова цедра - 1 ст. л.
- Апельсиновий сік - 1/2 скл.
- Кукурудзяний крохмаль - 1-2 ст. л.
- Сіль - за смаком
Приготування:
1. На розтопленому вершковому маслі пасеруємо цибулю до розм’якання.
2. Додаємо мед і лимонний сік, перемішуємо.
3. У тарілці змішуємо соєвий соус, подрібнену апельсинову цедру, апельсиновий фреш.
4. У сковороду висипаємо кукурудзяний крохмаль і швидко перемішуємо, щоб запобігти утворенню грудок.
5. Не перестаючи помішувати, вливаємо в сковороду апельсиново-соєву суміш.
6. Коли соус загусне, знімаємо з вогню.
Чудово поєднується зі свининою та яловичиною. Смачного!