Цитрусовий соус із медом
Поділитися:

Цитрусовий соус із медом

Цитрусовый соус с медом.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. На розтопленому вершковому маслі пасеруємо цибулю до розм’якання.

2. Додаємо мед і лимонний сік, перемішуємо.

3. У тарілці змішуємо соєвий соус, подрібнену апельсинову цедру, апельсиновий фреш.

4. У сковороду висипаємо кукурудзяний крохмаль і швидко перемішуємо, щоб запобігти утворенню грудок.

5. Не перестаючи помішувати, вливаємо в сковороду апельсиново-соєву суміш.

6. Коли соус загусне, знімаємо з вогню.

Чудово поєднується зі свининою та яловичиною. Смачного!



Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.