Французький соус
Поділитися:

Французький соус

Французский соус.jpg

Інгредієнти:

  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Яєчний жовток - 1 шт.
  • Рослинна олія (охолоджена) - 1 скл.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Холодна кип'ячена вода - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Білий перець (мелений) - за смаком

Приготування:

1. Очищуємо часник і кладемо його в чашу блендера. Порада: використовуйте свіжий часник, оскільки його аромат яскравіший та більш пряний.

2. У ту саму чашу кладемо круто зварений яєчний жовток. Починаємо збивати. Порада: яйця потрібно варити не менше 10 хвилин, у воду обов'язково додавайте столову ложку солі, щоб потім легко та швидко очистити варені яйця від шкаралупи. 

3. Не перестаючи збивати, повільно вливаємо охолоджену рослинну олію.

4. Додаємо лимонний сік, воду, сіль та перець.

5. Збиваємо доти, доки соус почне набувати консистенцію нежирного майонезу. Вимикаємо блендер.

Наш сонячний соус готовий до вживання. Смачного!




Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.