Французький соус
Поділитися:

Французький соус

Французский соус.jpg

Інгредієнти:

  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Яєчний жовток - 1 шт.
  • Рослинна олія (охолоджена) - 1 скл.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Холодна кип'ячена вода - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Білий перець (мелений) - за смаком

Приготування:

1. Очищуємо часник і кладемо його в чашу блендера. Порада: використовуйте свіжий часник, оскільки його аромат яскравіший та більш пряний.

2. У ту саму чашу кладемо круто зварений яєчний жовток. Починаємо збивати. Порада: яйця потрібно варити не менше 10 хвилин, у воду обов'язково додавайте столову ложку солі, щоб потім легко та швидко очистити варені яйця від шкаралупи. 

3. Не перестаючи збивати, повільно вливаємо охолоджену рослинну олію.

4. Додаємо лимонний сік, воду, сіль та перець.

5. Збиваємо доти, доки соус почне набувати консистенцію нежирного майонезу. Вимикаємо блендер.

Наш сонячний соус готовий до вживання. Смачного!




Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.