Корисне про м'ясо
Категорії
Французький соус
Інгредієнти:
- Часник - 4-5 зубчиків
- Яєчний жовток - 1 шт.
- Рослинна олія (охолоджена) - 1 скл.
- Лимонний сік - 1 ст. л.
- Холодна кип'ячена вода - 1 ч. л.
- Сіль - за смаком
- Білий перець (мелений) - за смаком
Соус Теріякі
Цитрусовий соус із медом
Інгредієнти:
- Вершкове масло - 3 ст. л.
- Ріпчаста цибуля - 1 шт.
- Мед - 1/3 скл.
- Лимонний сік - 3 ст. л.
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Апельсинова цедра - 1 ст. л.
- Апельсиновий сік - 1/2 скл.
- Кукурудзяний крохмаль - 1-2 ст. л.
- Сіль - за смаком
Соус Чилі для гурманів
Інгредієнти:
- Олія - 2 ст. л.
- Цибуля червона - 1 шт.
- Часник - 2-3 зубчики
- Цимбопогон (лимонна трава) - 2 стебла
- Імбирний корінь (тертий) - 1 ч. л.
- Перець чилі - 1 шт.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Сіль - за смаком
- Цукор - за смаком
- Солодкий соус чилі - 1 ст. л.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Вода - 300 мл
Соус Аліолі
Інгредієнти:
- Яєчний жовток - 2 шт.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Часник - 2-3 зубчики
- Свіжа зелень (будь-яка) - за смаком
- Лимонний сік - за смаком
Тушкована картопля зі свинячими реберцями
Інгредієнти:
- Свинячі ребра - 1 кг
- Картопля - 1 кг
- Морква - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 4 ст. л.
- Сіль, перець - за смаком
- Лавровий лист і спеції - за смаком
Медальйони з баранини
Інгредієнти:
- Бараняча вирізка – 0,5 кг
- Чорні оливки – 1 банка
- Солодкий перець – 1 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Сіль за смаком
- Борошно – 1 ст. л.
- Овочевий бульйон – 150 мл
- Цукор – 1 ч. л.
- Чебрець – дрібка