Соус для гриля
Поділитися:

Соус для гриля

Соус для гриля.jpg

Інгредієнти:

  • Оцет - 75 мл
  • Вода - 75 мл
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 1,5 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Лайм - 2 шт.
  • Рослинна олія - 75 мл
  • Томатний соус - 150 мл
  • Ворчестерський соус - 30 мл
  • Сіль, перець - за смаком

Приготування:

1. У сотейнику або каструлі доводимо до кипіння оцет з водою.

2. Додаємо французьку гірчицю та тростинний цукор. Даємо суміші покипіти ще 2 хвилини.

3. Додаємо нарізану дрібними кубиками цибулю та будь-яку рослинну олію.

4. Солимо та перчимо за смаком.

5. Додаємо томатний соус, лаймовий сік і ворчестерський соус. Тримаємо на вогні, поки не загустіє.


Соус відмінно підійде до стейків, приготованих на грилі. Смачного!



А також купуйте готові соуси Барбекю SANTA MARIA та Руна  до м'яса на грилі:

Соус Барбекю Оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю Копчений SANTA MARIA

Соус Барбекю Часниковий SANTA MARIA

Соус Барбекю Чіпотлі SANTA MARIA

Соус Барбекю Віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Як зберігати охолоджене м`ясо вдома: безпека, терміни, заморозка
    Правильне зберігання м`яса – це запорука його безпеки, смаку й поживної цінності. Більшість людей, навіть купуючи якісне охолоджене м`ясо, припускаються елементарних помилок під час зберігання. У цій статті розповідаємо, як зберігати охолоджене м`ясо, щоб воно залишалося свіжим, безпечним і смачним.
  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!