Соус для гриля
Поділитися:

Соус для гриля

Соус для гриля.jpg

Інгредієнти:

  • Оцет - 75 мл
  • Вода - 75 мл
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 1,5 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Лайм - 2 шт.
  • Рослинна олія - 75 мл
  • Томатний соус - 150 мл
  • Ворчестерський соус - 30 мл
  • Сіль, перець - за смаком

Приготування:

1. У сотейнику або каструлі доводимо до кипіння оцет з водою.

2. Додаємо французьку гірчицю та тростинний цукор. Даємо суміші покипіти ще 2 хвилини.

3. Додаємо нарізану дрібними кубиками цибулю та будь-яку рослинну олію.

4. Солимо та перчимо за смаком.

5. Додаємо томатний соус, лаймовий сік і ворчестерський соус. Тримаємо на вогні, поки не загустіє.


Соус відмінно підійде до стейків, приготованих на грилі. Смачного!



А також купуйте готові соуси Барбекю SANTA MARIA та Руна  до м'яса на грилі:

Соус Барбекю Оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю Копчений SANTA MARIA

Соус Барбекю Часниковий SANTA MARIA

Соус Барбекю Чіпотлі SANTA MARIA

Соус Барбекю Віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!