Журавлинний соус із грейпфрутом
Поділитися:

Журавлинний соус із грейпфрутом

Клюквенный соус с грейпфрутом.jpg

Інгредієнти:

  • Рожевий грейпфрут - 2 шт.
  • Вода - 1 скл.
  • Свіжа журавлина - 2,5 скл.
  • Цукор - 1 скл.
  • Свіжа м'ята - 2 ст. л.

Приготування:

1. У каструлю з потовщеним дном наливаємо воду та насипаємо цукор. Ставимо на середній вогонь і, помішуючи, варимо до однорідної консистенції.

2. Вичавлюємо сік із грейпфрутів, а цедру нарізаємо великими смужками.

3. У каструлю до сиропу додаємо цедру. Готуємо, доки цедра не стане м'якою.

4. Додаємо грейпфрутовий сік та свіжу журавлину (ягоди обов'язково промиваємо та перебираємо). Готуємо, доки журавлина не почне тріскатися.

5. Витягуємо з соусу цедру грейпфрута, щоб маринад не став гірким.

6. Переливаємо у герметичний посуд, посипаємо м'ятою (її теж попередньо промиваємо та дрібно нарізаємо) і щільно накриваємо кришкою. Соус можна подавати після того, як він прохолоне.

Соус має кисло-солодкий та освіжаючий смак. Його можна подавати до відвареного, смаженого або запеченого м'яса. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити готові натуральні ягідні соуси:

Соус натуральний з порічок та ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок та гранатового соку

Соус натуральний з брусниці


Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!